Povezane vesti
Turci digli ruke od Evrope, hoće u BRIKS
Politika 05.06.2024
Neke zemlje EU zbog „politike identiteta” nikada nisu Turskoj dozvolile da postane punopravna članica evropskog bloka, iako je već dugo pokušavala da se pridruži, kaže turski ministar. Turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan najavio je mogućnost da… »
Zbogom, EU: Turska hoće u BRIKS - Brisel prop'o!
Pravda 05.06.2024
Turski ministar spoljnih poslova Hakan Fidan najavio je mogućnost da njegova zemlja uskoro pristupi organizaciji BRIKS. „Svakako želeli bismo da postanemo član BRIKS-a. Videćemo kako će biti ove godine", rekao je Fidan u Pekingu, tokom trodnevne posete… »
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 4 minutajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 9 minutajoš 1 povezana