Povezane vesti
Navija za Zvezdu, cela porodica za Partizan, igra za Nemačku, odmara se kraj Beograda
Sportski žurnal 05.06.2024
Baka i deka žive na selu, u blizini Beograda. Trudim se da ih posećujem jednom godišnje. Lepo je. A, hrana je najbolja - kaže Aleksandar. Nemačka i Ukrajina su pre dva dana igrali u Nirnbergu (0:0). Za Pancere je u 71. minutu debitovao Aleksandar… »
Pavlovićev omiljeni klub - Crvena zvezda!
Sportske.net 05.06.2024
Aleksandar Pavlović je otkrovenje Bundeslige, momak koji se kod Tomasa Tuhela pojavio pravo niotkuda i zaigrao na velikoj sceni, a sada je član reprezentacije Nemačke i po svemu sudeći, gledaćemo ga na Evropskom prvenstvu. On je u intervjuu nemačkim… »
Pavlović odbio Srbiju, pa otvorio dušu pred euro: "Porodica će da me mrzi!"
Večernje novosti 05.06.2024
Fudbaler Bajerna iz Minhena i reprezentacije Nemačke govorio je o brojnim temama, između ostalog za koga navija, ali i šta misli o tome što je odabrao Nemačku pre Srbije. FOTO: Tanjug/AP On je za nemački "Spox" govorio o svojim srpskim korenima, kao… »
"Navijam za zvezdu, SAD će porodica da me mrzi!" Sa Nemačkom ide na Euro 2024, a voli crveno-bele!
Mondo 05.06.2024
Talentovani fudbaler otkrio da ne prati porodicu kada je izbor voljengo kluba u pitanju. Talentovani fudbaler otkrio da ne prati porodicu kada je izbor voljengo kluba u pitanju. Fudbalska reprezentacija Nemačke priprema se za Evropsko prvenstvo čiji je… »
Cela familija grobari, ali ja sam veliki zvezdaš: Buduća superzvezda evropskog fudbala odabrala stranu!
Hot sport 05.06.2024
Mladi vezista jasan. Aleksandar Pavlović je jedan od najvećih potencijala evropskog fudbala, a u intervjuu za nemački Spox vezni fudbaler Bajern Minh „Moja cela porodica navija za Partizan, samo sam ja miks. Volim Crvenu zvezdu zbog stadiona. Kada… »
Aleksandar Pavlović: "Cela porodica navija za Partizan, samo ja za Zvezdu..."
Telegraf 05.06.2024
Novopečeni reprezentativac Nemačke pričao o srpskom poreklu... Fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović upisao je prvi nastup za selekciju Nemačke, pošto je 3. juna na prijateljskom meču protiv Ukrajine na terenu proveo poslednjih 20 minuta… »
Vesti dana »
Novosadska Akademija umetnosti apeluje na nadležne da ukinu pritvor njihovom studentu
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 14 povezanih
Blokada mosta u Novom Sadu, traži se odgovornost za 14 poginulih
Al Jazeera pre 52 minutajoš 10 povezanih
Protest u Novom Sadu: Demonstranti blokirali Varadinski most do ponoći
Blic pre 42 minutajoš 45 povezanih