Повезане вести

Изборна комисија одобрила покрету 'Крени-Промени' контролу записника у Београду

Изборна комисија одобрила покрету 'Крени-Промени' контролу записника у Београду

Слободна Европа 05.06.2024
Градска изборна комисија (ГИК) у Београду одобрила је 5. јуна опозиционој листи "Крени Промени" Саве Манојловића захтев за контролу записника о раду бирачких одбора на изборима у Београду по узорку. "У складу са законом, контрола… »
Истекао рок за подношење приговора ГИК у Нишу: Опозиција тврди да су уочене бројне неправилности

Истекао рок за подношење приговора ГИК у Нишу: Опозиција тврди да су уочене бројне неправилности

Еуроневс 05.06.2024
Вечерас у 20 сати истекао је законски рок за подношење приговора ГИК у Нишу. Адвокатица Драгана Милутиновић, кандидат за одборника на листи Бирамо Ниш, каже за Еуроневс Србија да су представници опозиционих листа, и поред… »
Истекао рок за подношење приговора: „У Нишу теже повреде изборног процеса“

Нова 05.06.2024
Вечерас у 20 сати званично је истекао рок за подношење приговора, а опозиција у Нишу, како јавља репортер Н1 углавном је успела да пријави забележене неправилности. Све листе које су учествовале на локалним и градским изборима… »

Н1 Инфо 05.06.2024
Вечерас у 20 сати званично је истекао рок за подношење приговора, а опозиција у Нишу, како јавља репортер Н1 углавном је успела да пријави забележене неправилности. Све листе које су учествовале на локалним и градским изборима… »
На позив да се напусте републичка и локалне скупштине, само једно „да“: Опозиција између улице и институција

На позив да се напусте републичка и локалне скупштине, само једно „да“: Опозиција између улице и институција

Н1 Инфо 05.06.2024
Враћање мандата и грађанска непослушност, за сада нису опција за опозицију која прво хоће да исцрпи све правне могућности и докаже нерегуларности на изборима. Званично на позив покрета Крени-промени руку подигли само у странци… »
Манојловићев ултиматум: Како је остао сам

Манојловићев ултиматум: Како је остао сам

Правда 05.06.2024
Прошао је рок за ултиматум који је лидер Покрета "Крени-промени" Саво Манојловић дао остатку опозиције, какве одговоре је добио? Сам код О.К. корала, тако би могла да се опише ситуација у којој се нашао лидер Покрета… »
Нишки избори – ко има већину

Нишки избори – ко има већину

РТС 05.06.2024
После увида у изборни материјал који су тражиле четири опозиционе листе у Нишу, у 20 сати истекао рок за предају приговора Градској изборној комисији, а рок за одговор је 72 сата. За нишки парламент, који има 61 одборничко место… »
Градска изборна комисија усвојила захтев листе "Крени промени" за проверу изборног материјала

Градска изборна комисија усвојила захтев листе "Крени промени" за проверу изборног материјала

Телеграф 05.06.2024
Председник ГИК-а Зоран Лукић је рекао да ће се контрола извршити на највише пет одсто од укупног броја бирачких места. Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за… »
Избори у Београду: Неизвесно ко ће формирати власт у четири градске општине (ВИДЕО)

Избори у Београду: Неизвесно ко ће формирати власт у четири градске општине (ВИДЕО)

Инсајдер 05.06.2024
Осим у Нишу, у току је борба за власт и у четири београдске општине. Из опозиције тврде да је у Новом Београду прекројена изборна воља грађана, због чега траже увид у изборни материјал. Сумњају да је било махинација и на… »
Прелиминарни резултати избора у пет општина у Нишу: У једној је могућа промена власти

Прелиминарни резултати избора у пет општина у Нишу: У једној је могућа промена власти

Блиц 05.06.2024
Осим локалних избора за Скупштину града у Нишу, у недељу 2. јуна у највећем граду на југу Србије гласало се и за одборнике пет градских општина. Како је данас најавио др Драган Милић, који је уједно и носилац листе истоимене… »
Опозиција у Србији не прихвата позив за напуштање институција

Опозиција у Србији не прихвата позив за напуштање институција

Слободна Европа 05.06.2024
Без одјека у опозицији остао је позив за напуштање институција и грађанску непослушност након локалних избора у Србији. Ту идеју изнео је лидер покрета Крени-Промени Саво Манојловић, који је остварио најбољи резултат међу… »
ГИК усвојио захтев за проверу изборног материјала који је поднео покрет Крени-промени-

ГИК усвојио захтев за проверу изборног материјала који је поднео покрет Крени-промени-

Нови магазин 05.06.2024
Градска изборна комисија (ГИК) једногласно је усвојила на данашњој седници захтев изборне листе "И ја сам Београд – Крени-промени" да се омогући увид у записнике о раду бирачких одбора са недавно одржаних локалних избора за… »
Лукић (ГИК): Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала

Лукић (ГИК): Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала

Инсајдер 05.06.2024
Председник Градске изборне комисије Београда Зоран Лукић изјавио је да очекује да ће на данашњој седници те комисије бити прихваћен захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" да изврши увид изборног материјала по узорку… »
ГИК Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала; Део опозиције тврди: Накнадна памет

ГИК Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала; Део опозиције тврди: Накнадна памет

РТВ 05.06.2024
БЕОГРАД - Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници… »
Градска изборна комисија усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала

Градска изборна комисија усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала

ИндексОнлине 05.06.2024
БЕОГРАД, 5. јуна (Тањуг) – Градска изборна комисија усвојила је захтев листе “И ја сам Београд – Крени промени” Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на… »
Градска изборна комисија Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала

Градска изборна комисија Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала

Инсајдер 05.06.2024
Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници донета је и… »
ГИК усвојила захтев листе "Крени - промени" за проверу изборног материјала

ГИК усвојила захтев листе "Крени - промени" за проверу изборног материјала

Радио 021 05.06.2024
ГИК Београда једногласно је усвојила захтев проглашене опозиционе изборне листе под називом "Др Саво Манојловић – и ја сам Београд-Крени-Промени" за контролу записника о раду бирачких одбора. Одлуком ГИК, образована је посебна… »
ГИК усвојио захтев "Крени промени" за проверу изборног материјала, биће формирана посебна комисија за контролу записника

ГИК усвојио захтев "Крени промени" за проверу изборног материјала, биће формирана посебна комисија за контролу записника

Еуроневс 05.06.2024
Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници донета је и… »
Зоран Лукић: Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала

Зоран Лукић: Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала

Блиц 05.06.2024
Председник Градске изборне комисије Београда Зоран Лукић изјавио је да очекује да ће на данашњој седници те комисије бити прихваћен захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" да изврши увид изборног материјала по узорку… »
ГИК Београд ће омогућити покрету Крени Промени увид у изборни материјал

НИН 05.06.2024
Покрет "Крени-Промени" поднео је Градској изборној комисији (ГИК) Београд захтев за увид у изборни материјал по узорку, који ће им бити одобрен, рекао је данас председник ГИК Зоран Лукић. Он је казао агенцији Бета да ће бити… »

Бета 05.06.2024
Покрет "Крени-Промени" поднео је Градској изборној комисији (ГИК) Београд захтев за увид у изборни материјал по узорку, који ће им бити одобрен, рекао је данас председник ГИК Зоран Лукић. Он је казао агенцији Бета да ће бити… »
Потврђено за Инсајдер: "Бирамо Београд" почео преговоре са Марком Бастаћем

Потврђено за Инсајдер: "Бирамо Београд" почео преговоре са Марком Бастаћем

Инсајдер 05.06.2024
У уторак, 4. јуна, су почели преговори о коалицији на Старом граду између "Бирамо Београд“ и Марка Бастаћа некадашњег председника те општине, потврђено је за Инсајдер. Данас би требало да се одржи састанак и са Доста је било и… »
СНС не жури – опозиција захтева изборни материјал у Нишу

СНС не жури – опозиција захтева изборни материјал у Нишу

Нова 05.06.2024
Јучерашња изјава председника СНС-а, Милоша Вучевића, да ова странка неће журити са формирањем власти у Нишу - не чуди, јер је извесно да, при односу 31 наспрам 30 одборника, у парламенту неће бити могуће да се ради, тврде наши… »

Вести дана »