Повезане вести
Изборна комисија одобрила покрету 'Крени-Промени' контролу записника у Београду
Слободна Европа 05.06.2024
Градска изборна комисија (ГИК) у Београду одобрила је 5. јуна опозиционој листи "Крени Промени" Саве Манојловића захтев за контролу записника о раду бирачких одбора на изборима у Београду по узорку. "У складу са законом, контрола… »
Истекао рок за подношење приговора ГИК у Нишу: Опозиција тврди да су уочене бројне неправилности
Еуроневс 05.06.2024
Вечерас у 20 сати истекао је законски рок за подношење приговора ГИК у Нишу. Адвокатица Драгана Милутиновић, кандидат за одборника на листи Бирамо Ниш, каже за Еуроневс Србија да су представници опозиционих листа, и поред… »
Истекао рок за подношење приговора: „У Нишу теже повреде изборног процеса“
Нова 05.06.2024
Вечерас у 20 сати званично је истекао рок за подношење приговора, а опозиција у Нишу, како јавља репортер Н1 углавном је успела да пријави забележене неправилности. Све листе које су учествовале на локалним и градским изборима… »
Истекао рок за подношење приговора: „У Нишу теже повреде изборног процеса“
Н1 Инфо 05.06.2024
Вечерас у 20 сати званично је истекао рок за подношење приговора, а опозиција у Нишу, како јавља репортер Н1 углавном је успела да пријави забележене неправилности. Све листе које су учествовале на локалним и градским изборима… »
На позив да се напусте републичка и локалне скупштине, само једно „да“: Опозиција између улице и институција
Н1 Инфо 05.06.2024
Враћање мандата и грађанска непослушност, за сада нису опција за опозицију која прво хоће да исцрпи све правне могућности и докаже нерегуларности на изборима. Званично на позив покрета Крени-промени руку подигли само у странци… »
Манојловићев ултиматум: Како је остао сам
Правда 05.06.2024
Прошао је рок за ултиматум који је лидер Покрета "Крени-промени" Саво Манојловић дао остатку опозиције, какве одговоре је добио? Сам код О.К. корала, тако би могла да се опише ситуација у којој се нашао лидер Покрета… »
Нишки избори – ко има већину
РТС 05.06.2024
После увида у изборни материјал који су тражиле четири опозиционе листе у Нишу, у 20 сати истекао рок за предају приговора Градској изборној комисији, а рок за одговор је 72 сата. За нишки парламент, који има 61 одборничко место… »
Градска изборна комисија усвојила захтев листе "Крени промени" за проверу изборног материјала
Телеграф 05.06.2024
Председник ГИК-а Зоран Лукић је рекао да ће се контрола извршити на највише пет одсто од укупног броја бирачких места. Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за… »
Избори у Београду: Неизвесно ко ће формирати власт у четири градске општине (ВИДЕО)
Инсајдер 05.06.2024
Осим у Нишу, у току је борба за власт и у четири београдске општине. Из опозиције тврде да је у Новом Београду прекројена изборна воља грађана, због чега траже увид у изборни материјал. Сумњају да је било махинација и на… »
Прелиминарни резултати избора у пет општина у Нишу: У једној је могућа промена власти
Блиц 05.06.2024
Осим локалних избора за Скупштину града у Нишу, у недељу 2. јуна у највећем граду на југу Србије гласало се и за одборнике пет градских општина. Како је данас најавио др Драган Милић, који је уједно и носилац листе истоимене… »
Опозиција у Србији не прихвата позив за напуштање институција
Слободна Европа 05.06.2024
Без одјека у опозицији остао је позив за напуштање институција и грађанску непослушност након локалних избора у Србији. Ту идеју изнео је лидер покрета Крени-Промени Саво Манојловић, који је остварио најбољи резултат међу… »
ГИК усвојио захтев за проверу изборног материјала који је поднео покрет Крени-промени-
Нови магазин 05.06.2024
Градска изборна комисија (ГИК) једногласно је усвојила на данашњој седници захтев изборне листе "И ја сам Београд – Крени-промени" да се омогући увид у записнике о раду бирачких одбора са недавно одржаних локалних избора за… »
Лукић (ГИК): Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала
Инсајдер 05.06.2024
Председник Градске изборне комисије Београда Зоран Лукић изјавио је да очекује да ће на данашњој седници те комисије бити прихваћен захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" да изврши увид изборног материјала по узорку… »
ГИК Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала; Део опозиције тврди: Накнадна памет
РТВ 05.06.2024
БЕОГРАД - Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници… »
Градска изборна комисија усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала
ИндексОнлине 05.06.2024
БЕОГРАД, 5. јуна (Тањуг) – Градска изборна комисија усвојила је захтев листе “И ја сам Београд – Крени промени” Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на… »
Градска изборна комисија Београда усвојила захтев Крени промени за проверу изборног материјала
Инсајдер 05.06.2024
Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници донета је и… »
ГИК усвојила захтев листе "Крени - промени" за проверу изборног материјала
Радио 021 05.06.2024
ГИК Београда једногласно је усвојила захтев проглашене опозиционе изборне листе под називом "Др Саво Манојловић – и ја сам Београд-Крени-Промени" за контролу записника о раду бирачких одбора. Одлуком ГИК, образована је посебна… »
ГИК усвојио захтев "Крени промени" за проверу изборног материјала, биће формирана посебна комисија за контролу записника
Еуроневс 05.06.2024
Градска изборна комисија усвојила је захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" Сава Манојловића за контролу записника о раду бирачких одбора по узорку, који је та листа поднела 4. јуна, а на данашњој седници донета је и… »
Зоран Лукић: Очекујем да данас прихватимо захтев листе "Крени-промени" за увид материјала
Блиц 05.06.2024
Председник Градске изборне комисије Београда Зоран Лукић изјавио је да очекује да ће на данашњој седници те комисије бити прихваћен захтев листе "И ја сам Београд - Крени промени" да изврши увид изборног материјала по узорку… »
ГИК Београд ће омогућити покрету Крени Промени увид у изборни материјал
НИН 05.06.2024
Покрет "Крени-Промени" поднео је Градској изборној комисији (ГИК) Београд захтев за увид у изборни материјал по узорку, који ће им бити одобрен, рекао је данас председник ГИК Зоран Лукић. Он је казао агенцији Бета да ће бити… »
ГИК Београд ће омогућити покрету Крени Промени увид у изборни материјал
Бета 05.06.2024
Покрет "Крени-Промени" поднео је Градској изборној комисији (ГИК) Београд захтев за увид у изборни материјал по узорку, који ће им бити одобрен, рекао је данас председник ГИК Зоран Лукић. Он је казао агенцији Бета да ће бити… »
Потврђено за Инсајдер: "Бирамо Београд" почео преговоре са Марком Бастаћем
Инсајдер 05.06.2024
У уторак, 4. јуна, су почели преговори о коалицији на Старом граду између "Бирамо Београд“ и Марка Бастаћа некадашњег председника те општине, потврђено је за Инсајдер. Данас би требало да се одржи састанак и са Доста је било и… »
СНС не жури – опозиција захтева изборни материјал у Нишу
Нова 05.06.2024
Јучерашња изјава председника СНС-а, Милоша Вучевића, да ова странка неће журити са формирањем власти у Нишу - не чуди, јер је извесно да, при односу 31 наспрам 30 одборника, у парламенту неће бити могуће да се ради, тврде наши… »
Вести дана »
Може ли Манчестер сити да "преотме" титулу Арсеналу: Тежак распоред за "грађане" у борби за трофеје
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Време данас облачно и местимично са слабом кишом, температура до 23 степена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана