Повезане вести

Предивне вести, Теа Таировић у белом: Ексклузивне фотографије са лица места ОТКРИЛЕ ТАЈНУ

Предивне вести, Теа Таировић у белом: Ексклузивне фотографије са лица места ОТКРИЛЕ ТАЈНУ

Свет & Скандал 05.06.2024
Нови албум Тее Таировић промовисан на посебан начин Теа Таировић окупила је представнике медија, као и бројне сараднике и пријатеље на броду како би за нови албум Тее Таировић под називом “Теа” чуло што више људи. Теа се… »
Теа доживела велики малер! Стигла у бесној машини и голих леђа, па открила: Гром је ударио поред кола

Теа доживела велики малер! Стигла у бесној машини и голих леђа, па открила: Гром је ударио поред кола

Мондо 05.06.2024
Теа Таировић организовала је промоцију новог албума под називом "Теа" и том приликом открила шта је кренуло по злу. Теа Таировић организовала је промоцију новог албума под називом "Теа" и том приликом открила шта је кренуло по… »
"Данас ми је ударио гром поред аута у Новом Саду!" Теа Таировић доживела страшан малер на путу за Београд

"Данас ми је ударио гром поред аута у Новом Саду!" Теа Таировић доживела страшан малер на путу за Београд

Телеграф 05.06.2024
Промовише нови албум. Музичка звезда Теа Таировић је организовала несвакидашњу промоцију новог албума. Певачица је решила да прослави велики упех који је постигла са албумом који је по слушаности оборио све рекорде. Теа је до… »
Код Тее Таировић нема шта нема! Певачица решила да прослави велики успех албума на оригиналан начин

Код Тее Таировић нема шта нема! Певачица решила да прослави велики успех албума на оригиналан начин

Телеграф 05.06.2024
Певачица приредила невиђени догађај у Београду. Млада музичка звезда Теа Таировић организовала је промоцију албума, те решила да прослави велики упех који је постигла са истим, који је по слушаности оборио све рекорде. Албум носи… »
Теа Таировић у белом стигла на несвакидашњу промоцију: Брутални атрибути “грме” у оделу са прорезима

Теа Таировић у белом стигла на несвакидашњу промоцију: Брутални атрибути “грме” у оделу са прорезима

Телеграф 05.06.2024
Моћно изгледа. Теа Таировић данас, 5. јуна промовише нови албум. Он носи назив "ТЕА", а називи нових нумера су "Збогом љубави", "Бакшиш", "Позови", "Теа", "Пец", "Наивчина", "Титаник", "Ола", "Нек ти је срећно", "Удри", "Име ми… »

Вести дана »