Povezane vesti
Lajčak u Savetu Evrope: Informisao sam zemlje o izazovima u dijalogu Beograda i Prištine
RTS 05.06.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom stanju i predstojećim izazovima u dijalogu koji se vodi uz posredovanje EU. Miroslav… »
Lajčak u Savetu Evrope: Informisao sam zemlje o izazovima u dijalogu Beograda i Prištine
Euronews 05.06.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je danas da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom stanju i predstojećim izazovima u dijalogu koji se vodi uz posredovanje EU. Lajčak… »
Vesti dana »
"Vučića očekujem da vidim kao premijera" Vučević: Ima legitimitet jer je pre svega dva puta biran
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Viktor jepravi prijatelj, borac i pobednik": Tramp podržao Orbana pred ključne izbore u Mađarskoj: Neumorno se bori, kao ja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Drama na evropskom aerodromu, kontrolni toranj odmah zatvoren zbog smrtonosne materije, svi letovi preusmereni
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Upravo na Blic TV Šikicu muž varao, a ona tukla konobarice i gazdarice zbog njega: Od skandala do "princa na konju"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana