Повезане вести
"Она не занима младе" Нући о Цеци, Карлеуши и Јани! Јк се ове речи неће свидети: Не знам ниједну њену песму
Мондо 05.06.2024
Игор Панић Нући открио је шта мисли о Цеци, Јелени Карлеуши, али и одговорио Јани Тодоровић након што је поручила да не би снимила дует с њим. Игор Панић Нући открио је шта мисли о Цеци, Јелени Карлеуши, али и одговорио Јани… »
Нући о Карлеуши и Јани, дао брутално искрене одговоре, многима се то неће свидети: "Свако је ту за себе"
Телеграф 05.06.2024
Има дует са Теом Таировић. Трепер Игор Панић Нући је на промоцији албума музичке звезде Тее Таировић. Млади уметник има дует са Теом "ТЕАНУЦЦИ" и то је једина таква песма на актуелном албуму који је изашао 31. маја. Нући је рекао… »
Нући искрено о цеци, ЈК, северини и јани тодоровић! Није штедео речи, Карлеуши се ове речи неће никако свидети: Не занима ме…
Курир 05.06.2024
Игор Панић Нући се појавио на промоцији албума Тее Таировић, те је том приликом за Курир проговорио о актуелним темама. Он је признао да више воли Цецу него Јелену Карлеушу. - Ја имам бољи однос са Цецом и кад ми изађе нешто… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 16 минутајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 26 минутајош 67 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 57 минутајош 25 повезаних
"Мали напредак" огласио се Зеленски о разговорима у Лондону
Вечерње новости пре 52 минутајош 82 повезане