Povezane vesti
"Vrištala sam od bolova, a on mi je rekao da tripujem" Potresna ispovest Danice kojoj je lekar napravio pakao od života
Kurir 05.06.2024
Pre dve godine proglašena je za najboljeg libera među mladim odbojkašicama u Evropi. Pred njom je bila sjajna karijera, a onda je povredila koleno i otišla u privatnu novosadsku kliniku na rutinsku operaciju meniskusa. Tada je sve krenulo po zlu. Nakon… »
"Vrištala sam od bolova, a on me nasilnički okrenuo": Potresna ispovest Danice - Počeo da mi savija koleno!
Mondo 05.06.2024
Potresna ispovest Danice Ružić kojoj je lekar napravio pakao od života. Potresna ispovest Danice Ružić kojoj je lekar napravio pakao od života. Pre dve godine proglašena je za najboljeg libera među mladim odbojkašicama u Evropi. Pred njom je bila sjajna… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Makron nije zadovoljan? Francuska se oglasila o sporazumu EU i SAD: Iz Pariza poručeno da on donosi "privremenu stabilnost, ali ostaje neuravnotežen" (foto)
Kurir pre 2 satajoš 64 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 45 minutajoš 44 povezane