Povezane vesti
Lajčak u Savetu Evrope: Informisao sam zemlje o izazovima u dijalogu Beograda i Prištine
NIN 06.06.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je u sredu da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom stanju i predstojećim izazovima u dijalogu koji se vodi uz posredovanje EU… »
Lajčak u Savetu Evrope: Informisao sam zemlje o izazovima u dijalogu Beograda i Prištine
Vesti online 06.06.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je u sredu da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom stanju i predstojećim izazovima u dijalogu koji se vodi uz posredovanje EU… »
Telegraf 06.06.2024
Lajčak u Savetu Evrope: Informisao sam zemlje o izazovima u dijalogu BG i PR. Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je danas da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom… »
Blic 06.06.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je danas da je razgovarao u Savetu Evrope u Strazburu sa državama članicama EU o trenutnom stanju i predstojećim izazovima u dijalogu koji se vodi uz posredovanje EU. Lajčak… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres u Rusiji, evakuacije u Americi i Japanu zbog cunamija
BBC News pre 11 minutajoš 38 povezanih

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju! Cunami stigao do Kalifornije, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 21 minutajoš 76 povezanih

Prebili horde zla, demolirali Sarajevo, a sada stižu u Beograd... Važe za najopasnije huligane u Evropi - na Marakani će biti pakleno! Video
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane

Alarm na rekama: Najnovije upozorenje RHMZ zvuči zastrašujuće: "Nivo je na biološkom minimumu"
Blic pre 1 satjoš 22 povezane