Povezane vesti
GIK Beograda prihvatio Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora
Politika 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda prihvatila je danas na 24. sednici, Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
Manojlović se ne miri s rezultatima! Posle propalog ultimatuma kolegama iz opozicije, traži novo brojanje glasova
Kurir 06.06.2024
Lider pokreta Kreni-promeni podneo zahtev za uvid u izborni materijal po uzorku sa pet odsto biračkih mesta, što mu je i omogućeno, potvrdio je za Kurir Zoran Lukić, predsednik GIK. Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta… »
Novi autogol sava manojlovića: Zahtevao prebrojavanje, kada je shvatio da je na pragu debakla - tražio obustavu
Kurir 06.06.2024
Iz Gradske izborne komisije saopštili su danas da su predstavnici liste "Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni promeni" tražili prekid uvida u izborni materijal, iako im je to telo juče odobrilo da pregledaju glasačke listiće. - Lista "Dr… »
GIK Beograda prihvatio Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora
Insajder 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda prihvatila je danas na 24. sednici, Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
GIK usvojio odluku o obrazovanju komisije u postupku po prigovorima Kreni-Promeni i Biramo Beograd
RTS 06.06.2024
GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na biračkom mestu broj 120 u Gradskoj opštini Novi Beograd. Usvojena je i Odluka o obrazovanju Posebne komisije u postupku po prigovorima Grupe građana: Kreni-Promeni… »
GIK Beograd: Prihvaćen Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku
Novi magazin 06.06.2024
Gradska izborna komisija je večeras prihvatila Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK je saopštila da je "shodno tome, usvojeno rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na… »
Oglasio se GIK: Biće formirana posebna komisija u postupku po prigovorima grupe građana
Kurir 06.06.2024
Gradska izborna komisija održala je 24. sednicu, na kojoj je prihvatila Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. Shodno tome, usvojeno je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
GIK Beograd: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti
Euronews 06.06.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Beograda saopštio je danas da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. "Od ukupno prebrojanih 27.379 glasačkih listića, ispostavilo se da jedan… »
Zoran Lukić, predsednik GIK, objavio je koliko je nađeno neispravnih listića
Danas 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda saopštila je danas da je dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. Predsednik GIK Zoran Lukić rekao je za Beoinfo da je lista pokreta Kreni-promeni tražila kontrolu zapisnika… »
GIK Beograd: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti
RTS 06.06.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Beograda saopštio je danas da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. Predsednik GIK-a Zoran Lukić je rekao da se ispostavilo da od ukupno… »
GIK: Proverom na zahtev "Kreni Promeni" utvrđeno da nije bilo nepravilnosti na izborima u Beogradu
Insajder 06.06.2024
Gradske izborne komisije (GIK) Beograda saopštila je da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-Promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. 'Od ukupno prebrojanih 27.379 glasačkih listića, ispostavilo se da jedan glasački… »
GIK: Nema nepravilnosti u izbornom procesu
Mondo 06.06.2024
GIK o kontroli zapisnika koju je tražila lista Dr Savo Manojlović. GIK o kontroli zapisnika koju je tražila lista Dr Savo Manojlović. Lista Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni Promeni tražila je kontrolu zapisnika o radu i uvid u vreće sa… »
GIK: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu
Alo 06.06.2024
Lista DR SAVO MANOJLOVIĆ – I JA SAM BEOGRAD – KRENI PROMENI tražila je kontrolu zapisnika o radu i uvid u vreće sa glasačkim listićima po uzorku za više od 5 odsto biračkih mesta u Beogradu. Gradska izborna komisija omogućila je uvid u izborni… »
GIK usvojio zahtev za proveru izbornog materijala koji je podneo pokret Kreni-Promeni
Danas 05.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) ;jednoglasno je usvojila na današnjoj sednici zahtev izborne liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ da se omogući uvid u zapisnike o radu biračkih odbora sa nedavno održanih lokalnih izbora za odbornike u… »
Vesti dana »

Javni servis izvestio o blokadi svoje centrale u centru Beograda:Studenti opkolili zgradu RTS
Beta pre 41 minutajoš 28 povezanih

MUP: Policija neće intervenisati ispred RTS, osim ako ne bude napadnuta i u slučaju nasilnog upada
Beta pre 29 minutajoš 12 povezanih

(Foto) Vučić obišao policajca povređenog ispred RTS: "Zadobio je teške telesne povrede, udarili su ga bokserom"
Blic pre 35 minutajoš 4 povezane

Student FPN o incidentu ispred RTS-a: Došlo je do guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Nova pre 24 minutajoš 2 povezane

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana