Povezane vesti

GIK Beograda prihvatio Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora

Politika 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda prihvatila je danas na 24. sednici, Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
Manojlović se ne miri s rezultatima! Posle propalog ultimatuma kolegama iz opozicije, traži novo brojanje glasova

Manojlović se ne miri s rezultatima! Posle propalog ultimatuma kolegama iz opozicije, traži novo brojanje glasova

Kurir 06.06.2024
Lider pokreta Kreni-promeni podneo zahtev za uvid u izborni materijal po uzorku sa pet odsto biračkih mesta, što mu je i omogućeno, potvrdio je za Kurir Zoran Lukić, predsednik GIK. Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta… »
Novi autogol sava manojlovića: Zahtevao prebrojavanje, kada je shvatio da je na pragu debakla - tražio obustavu

Novi autogol sava manojlovića: Zahtevao prebrojavanje, kada je shvatio da je na pragu debakla - tražio obustavu

Kurir 06.06.2024
Iz Gradske izborne komisije saopštili su danas da su predstavnici liste "Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni promeni" tražili prekid uvida u izborni materijal, iako im je to telo juče odobrilo da pregledaju glasačke listiće. - Lista "Dr… »

Insajder 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda prihvatila je danas na 24. sednici, Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
GIK usvojio odluku o obrazovanju komisije u postupku po prigovorima Kreni-Promeni i Biramo Beograd

GIK usvojio odluku o obrazovanju komisije u postupku po prigovorima Kreni-Promeni i Biramo Beograd

RTS 06.06.2024
GIK Beograda usvojio je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na biračkom mestu broj 120 u Gradskoj opštini Novi Beograd. Usvojena je i Odluka o obrazovanju Posebne komisije u postupku po prigovorima Grupe građana: Kreni-Promeni… »
GIK Beograd: Prihvaćen Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku

GIK Beograd: Prihvaćen Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku

Novi magazin 06.06.2024
Gradska izborna komisija je večeras prihvatila Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. GIK je saopštila da je "shodno tome, usvojeno rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na… »
Oglasio se GIK: Biće formirana posebna komisija u postupku po prigovorima grupe građana

Oglasio se GIK: Biće formirana posebna komisija u postupku po prigovorima grupe građana

Kurir 06.06.2024
Gradska izborna komisija održala je 24. sednicu, na kojoj je prihvatila Izveštaj o kontroli zapisnika o radu biračkih odbora po uzorku na biračkim mestima u Beogradu. Shodno tome, usvojeno je rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora… »
GIK Beograd: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti

Euronews 06.06.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Beograda saopštio je danas da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. "Od ukupno prebrojanih 27.379 glasačkih listića, ispostavilo se da jedan… »
Zoran Lukić, predsednik GIK, objavio je koliko je nađeno neispravnih listića

Zoran Lukić, predsednik GIK, objavio je koliko je nađeno neispravnih listića

Danas 06.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda saopštila je danas da je dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. Predsednik GIK Zoran Lukić rekao je za Beoinfo da je lista pokreta Kreni-promeni tražila kontrolu zapisnika… »

RTS 06.06.2024
Predsednik Gradske izborne komisije Beograda saopštio je danas da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. Predsednik GIK-a Zoran Lukić je rekao da se ispostavilo da od ukupno… »
GIK: Proverom na zahtev "Kreni Promeni" utvrđeno da nije bilo nepravilnosti na izborima u Beogradu

GIK: Proverom na zahtev "Kreni Promeni" utvrđeno da nije bilo nepravilnosti na izborima u Beogradu

Insajder 06.06.2024
Gradske izborne komisije (GIK) Beograda saopštila je da je dodatnom proverom zapisnika na zahtev liste Kreni-Promeni utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu. 'Od ukupno prebrojanih 27.379 glasačkih listića, ispostavilo se da jedan glasački… »
GIK: Nema nepravilnosti u izbornom procesu

GIK: Nema nepravilnosti u izbornom procesu

Mondo 06.06.2024
GIK o kontroli zapisnika koju je tražila lista Dr Savo Manojlović. GIK o kontroli zapisnika koju je tražila lista Dr Savo Manojlović. Lista Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni Promeni tražila je kontrolu zapisnika o radu i uvid u vreće sa… »
GIK: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu

GIK: Dodatnom proverom zapisnika utvrđeno da nema nepravilnosti u izbornom procesu

Alo 06.06.2024
Lista DR SAVO MANOJLOVIĆ – I JA SAM BEOGRAD – KRENI PROMENI tražila je kontrolu zapisnika o radu i uvid u vreće sa glasačkim listićima po uzorku za više od 5 odsto biračkih mesta u Beogradu. Gradska izborna komisija omogućila je uvid u izborni… »
GIK usvojio zahtev za proveru izbornog materijala koji je podneo pokret Kreni-Promeni

GIK usvojio zahtev za proveru izbornog materijala koji je podneo pokret Kreni-Promeni

Danas 05.06.2024
Gradska izborna komisija (GIK) ;jednoglasno je usvojila na današnjoj sednici zahtev izborne liste „I ja sam Beograd – Kreni-promeni“ da se omogući uvid u zapisnike o radu biračkih odbora sa nedavno održanih lokalnih izbora za odbornike u… »

Vesti dana »