Povezane vesti

Dragan Milić: Mislio sam da će nova grupacija SNS-a biti manje bahata od prethodne, ali sam se prevario

Dragan Milić: Mislio sam da će nova grupacija SNS-a biti manje bahata od prethodne, ali sam se prevario

Danas 06.06.2024
Doktor Dragan Milić, koji je predvodio istoimenu listu grupe građana na izborima u Nišu, istakao je da je Srpska napredna stranka (SNS) u tom gradu doživela „epsko potonuće“, zbog čega je presrećan, i da će se niške opozicione liste… »
Milić: Mislio sam da će ova nova grupacija SNS-a biti manje bahata, ali sam se prevario

Milić: Mislio sam da će ova nova grupacija SNS-a biti manje bahata, ali sam se prevario

Radio 021 06.06.2024
Doktor Dragan Milić, koji je predvodio istoimenu listu grupe građana na izborima u Nišu, istakao je da je SNS u tom gradu doživela "epsko potonuće", zbog čega je presrećan. Kako je rekao, niške opozicione liste će se nepokolebljivo boriti do… »
Milić: Borićemo se do poslednjeg daha, SNS na izborima u Nišu doživeo epsko potonuće

Milić: Borićemo se do poslednjeg daha, SNS na izborima u Nišu doživeo epsko potonuće

Novi magazin 06.06.2024
Doktor Dragan Milić, koji je predvodio istoimenu listu grupe građana na izborima u Nišu, istakao je da je Srpska napredna stranka (SNS) u tom gradu doživela "epsko potonuće", zbog čega je presrećan, i da će se niške opozicione liste… »

Vesti dana »