Povezane vesti
"U restoranu naručim vodu u kojoj se kuvala govedina": Vesna De Vinča gladovala 40 dana pa otkrila šta joj se desilo
Mondo 06.06.2024
Otkako je pročitala knjigu doktora Rudolfa Brojsa, koji je ovom metodom 50.000 ljudi navodno izlečio od kancera, vlasnica kompanije "Mis Ju" Vesna De Vinča redovno pribegava najstrožem postu. Otkako je pročitala knjigu doktora Rudolfa Brojsa, koji je… »
Gladovala je 40 dana i otkrila šta joj se dogodilo sa organizmom: "u restoranu naručim vodu u kojoj se kuvala govedina"
Blic 06.06.2024
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, gladovala je 42 dana i skinula 14 kilograma. Kako je ispričala iz godine u godinu ponavlja isti proces, a ove je uspela da izdrži 40 dana bez hrane. - Stradala mi je štitna žlezda. Tada sam prvi put… »
Vesna de Vinča o gladovanju: Iskustvo koje je promenilo njen život!
Svet plus 06.06.2024
Vesna de Vinča postala je poznata po svom iskustvu sa gladovanjem tokom kojeg je za 40 dana izgubila 14 kilograma. Otkrila je kako je došla na tu ideju i koje su sve metode čišćenja organizma koristila. Vesna de Vinča podelila je svoje iskustvo o… »
"Razbolela sam se slikajući zaklane ljude i od tad postim" Vesna de Vinča otkrila jezive detalje: Počela da gladujem...
Kurir 06.06.2024
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, gladovala je 40 dana i skinula 14 kilograma. Otkako je pročitala knjigu doktora Rudolfa Brojsa, koji je ovom metodom 50.000 ljudi navodno izlečio od kancera, vlasnica kompanije "Mis Ju" redovno pribegava… »
Vesti dana »
Prve slike jezivog udesa kod umke: Autobusi smrskani do neprepoznatljivosti, delovi svuda po putu: Poginuli vozač i putnica, 24 povređenih (foto)
Blic pre 10 minutajoš 100 povezanih
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 10 minutajoš 69 povezanih
Vučević: Naša je odgovornost da čuvamo i prenosimo sećanje na Holokaust
Euronews pre 46 minutajoš 33 povezane
Autokomanda u Beogradu blokirana na 24 sata, studenti doneli i 'smederevac'
BBC News pre 10 minutajoš 18 povezanih
Slavica Đukić Dejanović uručila Svetosavske nagrade pojedincima i ustanovama
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih