Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Politika 06.06.2024
HANOJ – Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o… »
27 Milijardi možda nikada neće biti vraćeno: Bogatašica koja je osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Blic 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vijetnamska milijarderka osuđena na smrt zbog prebacivanja novca u inostranstvo
NIN 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je tamošnja policija, i dodala da je istraga o transferima i pranju novca… »
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Euronews 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vesti dana »

Građanima stigli 10 puta veći računi za struju nego prethodnog meseca! Doživeli finansijski šok, oglasili se iz EPS-a, evo šta je razlog
Kurir pre 36 minutajoš 15 povezanih

Iranski raketni napadi na Izrael i diplomatski napori za smirivanje krize
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 84 povezane

Ponoš: Dačić traljavo i neuspešno pokušao da zatvori aferu "zvučni top"
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih