Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Politika 06.06.2024
HANOJ – Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o… »
Vijetnamska milijarderka osuđena na smrt zbog prebacivanja novca u inostranstvo
NIN 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je tamošnja policija, i dodala da je istraga o transferima i pranju novca… »
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Euronews 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Bejrut na udaru izraelskih snaga, Iran postavio uslove za okončanje rata (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 76 povezanih
(VIDEO) Ponovo Kvarachelija – petarda Parižana protiv Čelsija
Sport klub pre 7 minutajoš 47 povezanih
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih
FBI: Iran bi mogao da bombarduje Kaliforniju! Teheran objavio uslove za kraj rata: Moraju da plate ratnu odštetu!
Kurir pre 7 minutajoš 96 povezanih
Pavlović posle pobede nad Islandom: Porazgovaraćemo o svemu, pre svega o psihološkoj pripremi
RTS pre 2 satajoš 33 povezane