Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Politika 06.06.2024
HANOJ – Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o… »
Vijetnamska milijarderka osuđena na smrt zbog prebacivanja novca u inostranstvo
NIN 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je tamošnja policija, i dodala da je istraga o transferima i pranju novca… »
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Euronews 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vesti dana »
Kalas: Izbori na Kosovu otvaraju novu stranicu, dijalog sa Beogradom ključan za EU put
Beta pre 26 minutajoš 42 povezane
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja ka Izraelu" Iran: Neprijatelj pretrpeo velike gubitke!
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih