Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Politika 06.06.2024
HANOJ – Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o… »
Vijetnamska milijarderka osuđena na smrt zbog prebacivanja novca u inostranstvo
NIN 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je tamošnja policija, i dodala da je istraga o transferima i pranju novca… »
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Euronews 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vesti dana »
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 111 povezana
Niš se sprema za protest, građani večeras dočekuju ministra prosvete ispred NišTV-a: „Nećemo ćutati dok se ponižavaju prosvetni radnici“
Nova pre 22 minutajoš 19 povezanih
Antonijević potvrdio da je kandidat Srpske napredne stranke za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Euronews pre 53 minutajoš 17 povezanih