Povezane vesti
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Politika 06.06.2024
HANOJ – Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o… »
Vijetnamska milijarderka osuđena na smrt zbog prebacivanja novca u inostranstvo
NIN 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je tamošnja policija, i dodala da je istraga o transferima i pranju novca… »
Vijetnamska milijarderka, osuđena na smrt, nezakonito prebacila novac u inostranstvo
Euronews 06.06.2024
Vijetnamska milijarderka Truong Mi Lan, koja je u aprilu osuđena na smrt u slučaju najveće finansijske prevare u Vijetnamu, nezakonito je prebacila novac u inostranstvo, saopštila je policija. Policija je navela kasno u sredu da je istraga o transferima… »
Vesti dana »
Opozicija o nedolasku fon der Lajen: EU neće da bude iskorišćena, šamar Vučiću
Radio 021 pre 53 minutajoš 51 povezana
Studenti na dva štanda u Leskovcu predstavljaju plan, građani mogu da potpišu podršku do 19 sati
Jugmedia pre 3 satajoš 22 povezane
Španska policija pokrenula operaciju uklanjanja migranata sa plaža u Seuti
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
NUNS i UNS: Vlasti Srbije da povuku zabranu ulaska istraživaču Masimu Moratiju
Danas pre 57 minutajoš 15 povezanih