Povezane vesti

Ruska stranka je decenijama u niškoj politici

Ruska stranka je decenijama u niškoj politici

Politika 06.06.2024
Toma Todorović Niš – Nakon mnogo proizvoljnosti i objavljivanja velikog broja neproverenih informacija, u Nišu je napravljena zbrka i dilema oko toga ko je Tihomir Perić (61), koji je na prošlonedeljnim izborima za gradsku skupštinu bio na čelu… »
Nosilac liste Ruske stranke "Rusija i Niš u Srcu": Podržali smo SNS bez ikakvih pritisaka

Nosilac liste Ruske stranke "Rusija i Niš u Srcu": Podržali smo SNS bez ikakvih pritisaka

Blic 06.06.2024
Tihomir Perić izjavio je da je podržao Srpsku naprednu stranku (SNS) bez ikakvih pritisaka, ali najviše što ceni, poštuje i voli ruski narod, za koji smatra da je bratski sa srpskim. On je za današnju Politiku naveo da mnogi u Nišu znaju da je… »
Tihomir Perić iz Ruske stranke kaže da je ta partija decenijama u niškoj politici

Tihomir Perić iz Ruske stranke kaže da je ta partija decenijama u niškoj politici

Danas 06.06.2024
Nosilac liste „Ruska stranka – Rusija i Niš u srcu“ Tihomir Perić izjavio je za današnju Politiku da je ta stranka decenijama u niškoj politici i da je proistekla iz zajedničkog delovanja Srpsko-ruskog društva prijateljstva „Naisus“ i… »

Euronews 06.06.2024
Nosilac liste Ruske stranke "Rusija i Niš u Srcu" Tihomir Perić izjavio je da je podržao Srpsku naprednu stranku (SNS) bez ikakvih pritisaka, ali najviše što ceni, poštuje i voli ruski narod, za koji smatra da je bratski sa srpskim. On je za… »
Nosilac liste Ruske stranke u Nišu: Podržao sam SNS bez ikakvih pritisaka, decenijama sam u politici

Nosilac liste Ruske stranke u Nišu: Podržao sam SNS bez ikakvih pritisaka, decenijama sam u politici

Radio 021 06.06.2024
Nosilac liste Ruske stranke "Rusija i Niš u Srcu" Tihomir Perić izjavio je da je podržao SNS bez ikakvih pritisaka. Kako je rekao, to je uradio pre svega jer ceni, poštuje i voli ruski narod, za koji smatra da je bratski sa srpskim. On je za današnju… »

Vesti dana »