Povezane vesti
"Da imam ponovo 20 i upropastim život još bolje": Bivša Joksimovićeva žena provocira objavom iz kafane
Mondo 06.06.2024
O nekadašnjoj ženi pop pevača Željka Joksimovića, Vesni, često se priča i piše, jer njene slobodne objave na Fejsbuku i Instagramu i te kako privlače pažnju javnosti. O nekadašnjoj ženi pop pevača Željka Joksimovića, Vesni, često se priča… »
Joksimovićeva bivša žena zadiže haljinu, dekolte seva: Vesna se skroz opustila u kafani: "Znam kako još bolje da…
Blic 05.06.2024
O nekadašnjoj ženi pop pevača Željka Joksimovića, Vesni, često se priča i piše, jer njene slobodne objave na Fejsbuku i Instagramu i te kako privlače pažnju javnosti. Ona je nedavno ponovo skrenula pažnju na sebe izazovnom fotografijom, koju je… »
Vesti dana »
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih
"Zadržavala sam ga, rekao je da ide na autobus": Komšinica o deki Đorđu koji je poginuo sa unukama u Novom Sadu
Mondo pre 3 satajoš 15 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Bajatović: Srbija će imati dovoljno gasa, za stanovništvo cena neće rasti
RTV pre 5 satijoš 15 povezanih