Повезане вести

Проговорио отац осумњиченог за убиство Данке Илић: Причао о сину, али поменуо и девојчицу

Проговорио отац осумњиченог за убиство Данке Илић: Причао о сину, али поменуо и девојчицу

Телеграф 06.06.2024
Видећемо како ће се то одвијати до краја. Ја ипак мислим да није све тако и да је дете продато, тврди Радослав Драгијевић. Радослав Драгијевић, отац осумњиченог Дејана затечен је исказом Срђана Јанковића који се доводи у везу са… »
Мистерија нестанка Данке Илић: 5 ствари кочи истрагу, за телом се трага месецима

Мистерија нестанка Данке Илић: 5 ствари кочи истрагу, за телом се трага месецима

Мондо 06.06.2024
Случај Данке Илић и даље није ни близу разрешења. Случај Данке Илић и даље није ни близу разрешења. Девојчица Данка Илић нестала је у уторак 26. марта ове године у месту Бањско Поље код Бора, а истрага је у међувремену… »
"Остаје нада да ћемо Данку видети живу и здраву": Игор Јурић након сведочења осумњиченог за убиство девојчице: "и други ће…

"Остаје нада да ћемо Данку видети живу и здраву": Игор Јурић након сведочења осумњиченог за убиство девојчице: "и други ће…

Блиц 06.06.2024
Након што је осумњичени за убиство Данке Илић у потпуности негирао кривицу и рекао да девојчицу никада није ни видео, Игор Јурић из Центра за несталу и злостављану децу сматра да смо тек сада далеко од решења овог случаја… »
Огласио се отац осумњиченог за убиство Данке Илић

Огласио се отац осумњиченог за убиство Данке Илић

Б92 06.06.2024
Р. Д, отац осумњиченог Д. Д. затечен је исказом С. Ј. који се доводи у везу са убиством Данке Илић (2). "Данима нисам код куће. Управо сам дошао, због обавеза сам био одсутан. Јако сам болестан и време проводим по лекарима… »

Вести дана »