Повезане вести
Проговорио отац осумњиченог за убиство Данке Илић: Причао о сину, али поменуо и девојчицу
Телеграф 06.06.2024
Видећемо како ће се то одвијати до краја. Ја ипак мислим да није све тако и да је дете продато, тврди Радослав Драгијевић. Радослав Драгијевић, отац осумњиченог Дејана затечен је исказом Срђана Јанковића који се доводи у везу са… »
Мистерија нестанка Данке Илић: 5 ствари кочи истрагу, за телом се трага месецима
Мондо 06.06.2024
Случај Данке Илић и даље није ни близу разрешења. Случај Данке Илић и даље није ни близу разрешења. Девојчица Данка Илић нестала је у уторак 26. марта ове године у месту Бањско Поље код Бора, а истрага је у међувремену… »
"Остаје нада да ћемо Данку видети живу и здраву": Игор Јурић након сведочења осумњиченог за убиство девојчице: "и други ће…
Блиц 06.06.2024
Након што је осумњичени за убиство Данке Илић у потпуности негирао кривицу и рекао да девојчицу никада није ни видео, Игор Јурић из Центра за несталу и злостављану децу сматра да смо тек сада далеко од решења овог случаја… »
Огласио се отац осумњиченог за убиство Данке Илић
Б92 06.06.2024
Р. Д, отац осумњиченог Д. Д. затечен је исказом С. Ј. који се доводи у везу са убиством Данке Илић (2). "Данима нисам код куће. Управо сам дошао, због обавеза сам био одсутан. Јако сам болестан и време проводим по лекарима… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Дијана Хрка не одустаје од штрајка глађу, студенти забринути за њено здравље
Нова пре 17 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Економија Србије пролази кроз период изражених неизвесности
Радио 021 пре 8 сатијош 19 повезаних