Povezane vesti
Progovorio otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Pričao o sinu, ali pomenuo i devojčicu
Telegraf 06.06.2024
Videćemo kako će se to odvijati do kraja. Ja ipak mislim da nije sve tako i da je dete prodato, tvrdi Radoslav Dragijević. Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana zatečen je iskazom Srđana Jankovića koji se dovodi u vezu sa ubistvom Danke… »
Misterija nestanka Danke Ilić: 5 stvari koči istragu, za telom se traga mesecima
Mondo 06.06.2024
Slučaj Danke Ilić i dalje nije ni blizu razrešenja. Slučaj Danke Ilić i dalje nije ni blizu razrešenja. Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta ove godine u mestu Banjsko Polje kod Bora, a istraga je u međuvremenu utvrdila da je ona… »
"Ostaje nada da ćemo Danku videti živu i zdravu": Igor Jurić nakon svedočenja osumnjičenog za ubistvo devojčice: "i drugi…
Blic 06.06.2024
Nakon što je osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u potpunosti negirao krivicu i rekao da devojčicu nikada nije ni video, Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu smatra da smo tek sada daleko od rešenja ovog slučaja. Srđan Janković… »
Oglasio se otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
B92 06.06.2024
R. D, otac osumnjičenog D. D. zatečen je iskazom S. J. koji se dovodi u vezu sa ubistvom Danke Ilić (2). "Danima nisam kod kuće. Upravo sam došao, zbog obaveza sam bio odsutan. Jako sam bolestan i vreme provodim po lekarima. Nisam upoznat šta je… »
Progovorio otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Mislim da dete nije ubijeno, nego…
Dnevnik 06.06.2024
Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana zatečen je iskazom Srđana Jankovića koji se dovodi u vezu sa ubistvom Danke Ilić (2). Podsećamo Janković je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru rekao da "nikada nije video devojčicu niti ju je… »
Vesti dana »
Uživo U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Vozila proklizavaju, obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 34 minutajoš 25 povezanih
Ješić i Stanojević na slobodi: "Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima"
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih
Zvaničnici upućuju saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Euronews pre 52 minutajoš 99 povezanih