Povezane vesti
"Oca su mi vezanog za radijator kao životinju ostavili na podu cele noći" Sin ukazuje na nasilje u staračkom domu, oni negiraju…
Kurir 06.06.2024
Zaposleni u privatnom domu za stare "Torlak" u Beogradu je mog oca Milenka Jovanovića (62) iz Malog Zvornika vezao za radijator i tako vezanog ga ostavio na podu cele noći. Otac je satima bio sam, pokušao je da se oslobodi i zadobio je ozbiljne… »
„Oca su mi vezali za radijator i ostavili na podu cele noć“: Stravičan slučaj nasilja u staračkom domu u Beogradu, reagovalo i…
Nova 06.06.2024
Zaposleni u privatnom domu za stare "Torlak" u Beogradu je mog oca Milenka Jovanovića (62) iz Malog Zvornika vezao za radijator i tako vezanog ga ostavio na podu cele noći. Otac je satima bio sam, pokušao je da se oslobodi i zadobio je ozbiljne… »
Vesti dana »
Kako se zaista zove Dara iz Bugarske? Pobednica Evrovizije jedna je od najvećih zvezda, a snimila je samo 2 albuma
Kurir pre 1 minutjoš 38 povezanih
Ko je Dara iz Bugarske? Pobedila na Evroviziji pesmom „Bangaranga“, evo šta znače ti stihovi
Kurir pre 6 satijoš 28 povezanih
Direktor CIA tokom posete Havani ponudio 100 miliona dolara i zatražio hapšenje Raula Kastra
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, prekid vatre na pomolu? Hezbolah saopštio da je spreman za primirje
Euronews pre 31 minutajoš 6 povezanih