Povezane vesti
POKS: Saradnja sa PSG više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja, izjave Grbovića zlonamerne
NIN 06.06.2024
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom slobodnih građana (PSG) više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG Pavla Grbovića zlonamerne i usmerene protiv POKS. "Možda moje… »
Svađa se rasplamsava između Vojislava mihailovića i Pavla Grbovića! Evo šta je predsednik POKS poručio lideru PSG
Kurir 06.06.2024
Sukob između Vojislava Mihajlovića, predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) i Pavla Grbovića, lidera Pokreta slobodnih građana, ne smiruje se već drugi dan. Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom… »
POKS: Prirodni saradnici PSG su oni koji daju generalšatab SAD-u, a ne mi
Novi magazin 06.06.2024
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom slobodnih građana (PSG) više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG Pavla Grbovića zlonamerne i usmerene protiv POKS. "Možda moje… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Od severa do juga Srbije, u više od 30 gradova odjekuje zahtev studenata: „Hoćemo izbore“ ( FOTO, VIDEO)
Nova pre 4 minutajoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 7 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 4 satijoš 17 povezanih