Povezane vesti
POKS: Saradnja sa PSG više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja, izjave Grbovića zlonamerne
NIN 06.06.2024
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom slobodnih građana (PSG) više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG Pavla Grbovića zlonamerne i usmerene protiv POKS. "Možda moje… »
POKS: Prirodni saradnici PSG su oni koji daju generalšatab SAD-u, a ne mi
Novi magazin 06.06.2024
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom slobodnih građana (PSG) više neće biti moguća čak ni oko tehničkih pitanja uz ocenu da su izjave lidera PSG Pavla Grbovića zlonamerne i usmerene protiv POKS. "Možda moje… »
Svađa se rasplamsava između Vojislava mihailovića i Pavla Grbovića! Evo šta je predsednik POKS poručio lideru PSG
Kurir 06.06.2024
Sukob između Vojislava Mihajlovića, predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) i Pavla Grbovića, lidera Pokreta slobodnih građana, ne smiruje se već drugi dan. Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da saradnja sa Pokretom… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Sve jači savez Putina i kima: Oružje Severne Koreje pristiže u Rusiju u velikim količinama
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane