Povezane vesti
"Zapalio sam restoran u Mirijevu jer nisu hteli da me služe" Priznao da je izazvao požar, čeka ga godinu i po dana zatvora!
Kurir 06.06.2024
B. R. kom je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu bilo određeno zadržavanje zbog sumnje da je u utorak izazvao požar na ugostiteljskom objektu u Mirijevu, priznao je krivicu danas na saslušanju. - Osumnjičeni za izazivanje opšte… »
Priznao da je zapalio restoran u Mirijevu: Evo na koliko je osuđen piroman iz Beograda
Telegraf 06.06.2024
Ugostiteljski objekat zapalio je u utorak. B.R., koji se sumnjiči da je izazvao požar na ugostiteljskom objektu u Mirijevu, sklopio je sporazum sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom o priznanju krivice, saznaje "Telegraf.rs". Prema tom sporazumu osuđne je… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 4 satijoš 34 povezane

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Stotine krava i konja na Suvoj planini ostavljeno bez vode, meštani traže pomoć države
Insajder pre 4 satijoš 6 povezanih

Čerupanje EPS-a i države: Računi za struju plaćamo na račun banke koja je bliska SNS-u
Ozon press pre 9 satijoš 12 povezanih

Macut: "Srbija nije više zemlja koja prati tuđe inovacije, mi smo zemlja koja ih stvara"
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih