Povezane vesti

"Otac me je šišao na ćelavo svaki put kad: Sam..." Sandra Afrika u suzama prvi put otkrila jezive detalje iz života…

"Otac me je šišao na ćelavo svaki put kad: Sam..." Sandra Afrika u suzama prvi put otkrila jezive detalje iz života…

Blic 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama je na javnoj sceni, a o njenom privatnom životu. Ona je sada progovorila o detinjstvu i jednim detaljem šokirala sve. Naime, Sandra je prvi put otkrila da joj je otac bio veoma strog, te da ju je… »
Sandru Afriku rođeni otac prevario za pare, ali to nije jedino loše što joj je uradio: Pevačica progovorila o svemu

Sandru Afriku rođeni otac prevario za pare, ali to nije jedino loše što joj je uradio: Pevačica progovorila o svemu

Svet & Skandal 06.06.2024
Otac Sandre Afrike povredio je kao niko Sandra Afrika nerado govori o svom privatnom životu, međutim, nedavno je otvorila dušu i ispričala bolne detalje iz svog detinjstva. Svaka ćerka u svom ocu vidi heroja i zaštitnika, ali otac Sandre Afrike je… »
"Otac me je šišao na ćelavo..." Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me je za pare! Bolni detalji

"Otac me je šišao na ćelavo..." Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me je za pare! Bolni detalji

Kurir 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu o odnosu sa ocem, te tom prilikom otkrila bolne detalje iz detinjstva. Ona je sada po prvi put govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. - Ja sam mogla sve kod… »
Pevačica Sandra Afrika šokirala "Otac me je šišao na ćelavo"

Pevačica Sandra Afrika šokirala "Otac me je šišao na ćelavo"

Dnevnik 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu u Informerovom podkastu i ispričala sve o odnosu sa ocem. Poznata pevačica Sandra Afrika ogolila je dušu, a tokom razovora sa voditeljkom i novinarkom Dijanom Ilić, prvi put je… »
"Otac me šišao na ćelavo zbog keca" Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me za pare

"Otac me šišao na ćelavo zbog keca" Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me za pare

Mondo 06.06.2024
Sandra Afrika otkrila detaljo o bolnom detinjstvu i ocu koji ju je napustio i nikada joj se više nije javio. Sandra Afrika otkrila detaljo o bolnom detinjstvu i ocu koji ju je napustio i nikada joj se više nije javio. Sandra Prodanović, poznatija kao… »
Sandra Afrika progovorila o bolnim detaljima iz detinjstva: "Otac me je šišao na ćelavo"

Sandra Afrika progovorila o bolnim detaljima iz detinjstva: "Otac me je šišao na ćelavo"

Telegraf 06.06.2024
Ona je sada po prvi put govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu o odnosu sa ocem, te tom prilikom otkrila bolne detalje iz detinjstva. Ona je sada po prvi put… »

Vesti dana »