Повезане вести

"Отац ме је шишао на ћелаво сваки пут кад: Сам..." Сандра Африка у сузама први пут открила језиве детаље из живота: "Ниједан…

"Отац ме је шишао на ћелаво сваки пут кад: Сам..." Сандра Африка у сузама први пут открила језиве детаље из живота: "Ниједан…

Блиц 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка годинама је на јавној сцени, а о њеном приватном животу. Она је сада проговорила о детињству и једним детаљем шокирала све. Наиме, Сандра је први пут открила да јој је отац био… »
Сандру Африку рођени отац преварио за паре, али то није једино лоше што јој је урадио: Певачица проговорила о свему

Сандру Африку рођени отац преварио за паре, али то није једино лоше што јој је урадио: Певачица проговорила о свему

Свет & Скандал 06.06.2024
Отац Сандре Африке повредио је као нико Сандра Африка нерадо говори о свом приватном животу, међутим, недавно је отворила душу и испричала болне детаље из свог детињства. Свака ћерка у свом оцу види хероја и заштитника, али… »
"Отац ме је шишао на ћелаво..." Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме је за паре! Болни детаљи

"Отац ме је шишао на ћелаво..." Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме је за паре! Болни детаљи

Курир 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу о односу са оцем, те том приликом открила болне детаље из детињства. Она је сада по први пут говорила о детињству, али и односу са оцем, који је био нарушен. -… »
Певачица Сандра Африка шокирала "Отац ме је шишао на ћелаво"

Певачица Сандра Африка шокирала "Отац ме је шишао на ћелаво"

Дневник 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу у Информеровом подкасту и испричала све о односу са оцем. Позната певачица Сандра Африка оголила је душу, а током разовора са водитељком и новинарком Дијаном Илић… »
"Отац ме шишао на ћелаво због кеца" Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме за паре

"Отац ме шишао на ћелаво због кеца" Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме за паре

Мондо 06.06.2024
Сандра Африка открила детаљо о болном детињству и оцу који ју је напустио и никада јој се више није јавио. Сандра Африка открила детаљо о болном детињству и оцу који ју је напустио и никада јој се више није јавио. Сандра… »
Сандра Африка проговорила о болним детаљима из детињства: "Отац ме је шишао на ћелаво"

Сандра Африка проговорила о болним детаљима из детињства: "Отац ме је шишао на ћелаво"

Телеграф 06.06.2024
Она је сада по први пут говорила о детињству, али и односу са оцем, који је био нарушен. Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу о односу са оцем, те том приликом открила болне детаље из детињства. Она… »

Вести дана »