Povezane vesti
"Otac me je šišao na ćelavo svaki put kad: Sam..." Sandra Afrika u suzama prvi put otkrila jezive detalje iz života…
Blic 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama je na javnoj sceni, a o njenom privatnom životu. Ona je sada progovorila o detinjstvu i jednim detaljem šokirala sve. Naime, Sandra je prvi put otkrila da joj je otac bio veoma strog, te da ju je… »
Sandru Afriku rođeni otac prevario za pare, ali to nije jedino loše što joj je uradio: Pevačica progovorila o svemu
Svet & Skandal 06.06.2024
Otac Sandre Afrike povredio je kao niko Sandra Afrika nerado govori o svom privatnom životu, međutim, nedavno je otvorila dušu i ispričala bolne detalje iz svog detinjstva. Svaka ćerka u svom ocu vidi heroja i zaštitnika, ali otac Sandre Afrike je… »
"Otac me je šišao na ćelavo..." Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me je za pare! Bolni detalji
Kurir 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu o odnosu sa ocem, te tom prilikom otkrila bolne detalje iz detinjstva. Ona je sada po prvi put govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. - Ja sam mogla sve kod… »
Pevačica Sandra Afrika šokirala "Otac me je šišao na ćelavo"
Dnevnik 06.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu u Informerovom podkastu i ispričala sve o odnosu sa ocem. Poznata pevačica Sandra Afrika ogolila je dušu, a tokom razovora sa voditeljkom i novinarkom Dijanom Ilić, prvi put je… »
"Otac me šišao na ćelavo zbog keca" Sandra Afrika kroz suze o tati koji ju je napustio: Prevario me za pare
Mondo 06.06.2024
Sandra Afrika otkrila detaljo o bolnom detinjstvu i ocu koji ju je napustio i nikada joj se više nije javio. Sandra Afrika otkrila detaljo o bolnom detinjstvu i ocu koji ju je napustio i nikada joj se više nije javio. Sandra Prodanović, poznatija kao… »
Sandra Afrika progovorila o bolnim detaljima iz detinjstva: "Otac me je šišao na ćelavo"
Telegraf 06.06.2024
Ona je sada po prvi put govorila o detinjstvu, ali i odnosu sa ocem, koji je bio narušen. Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, otvorila je dušu o odnosu sa ocem, te tom prilikom otkrila bolne detalje iz detinjstva. Ona je sada po prvi put… »
Vesti dana »
Izrael poslao avione po navijače Makabija posle sukoba u Amsterdamu
BBC News pre 32 minutajoš 24 povezane
„Izgledalo je kao otmica, Vučić se meša u rad tužilaštva“: Tužiteljka Paunović o hapšenjima u Novom Sadu i istrazi nesreće na Železničkoj stanici
Nova pre 3 satajoš 7 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane