Повезане вести
"Отац ме је шишао на ћелаво сваки пут кад: Сам..." Сандра Африка у сузама први пут открила језиве детаље из живота: "Ниједан…
Блиц 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка годинама је на јавној сцени, а о њеном приватном животу. Она је сада проговорила о детињству и једним детаљем шокирала све. Наиме, Сандра је први пут открила да јој је отац био… »
Сандру Африку рођени отац преварио за паре, али то није једино лоше што јој је урадио: Певачица проговорила о свему
Свет & Скандал 06.06.2024
Отац Сандре Африке повредио је као нико Сандра Африка нерадо говори о свом приватном животу, међутим, недавно је отворила душу и испричала болне детаље из свог детињства. Свака ћерка у свом оцу види хероја и заштитника, али… »
"Отац ме је шишао на ћелаво..." Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме је за паре! Болни детаљи
Курир 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу о односу са оцем, те том приликом открила болне детаље из детињства. Она је сада по први пут говорила о детињству, али и односу са оцем, који је био нарушен. -… »
Певачица Сандра Африка шокирала "Отац ме је шишао на ћелаво"
Дневник 06.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу у Информеровом подкасту и испричала све о односу са оцем. Позната певачица Сандра Африка оголила је душу, а током разовора са водитељком и новинарком Дијаном Илић… »
"Отац ме шишао на ћелаво због кеца" Сандра Африка кроз сузе о тати који ју је напустио: Преварио ме за паре
Мондо 06.06.2024
Сандра Африка открила детаљо о болном детињству и оцу који ју је напустио и никада јој се више није јавио. Сандра Африка открила детаљо о болном детињству и оцу који ју је напустио и никада јој се више није јавио. Сандра… »
Сандра Африка проговорила о болним детаљима из детињства: "Отац ме је шишао на ћелаво"
Телеграф 06.06.2024
Она је сада по први пут говорила о детињству, али и односу са оцем, који је био нарушен. Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, отворила је душу о односу са оцем, те том приликом открила болне детаље из детињства. Она… »
Вести дана »

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 36 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана