Повезане вести
"Видела сам девојчицу како лежи" Камион ударио девојчицу (6) на Карабурми, возач се држао за главу
Мондо 06.06.2024
Камион је ударио девојчицу на Карабурми и она је пребачена у Тиршову. Камион је ударио девојчицу на Карабурми и она је пребачена у Тиршову. У Вишњичкој улици, на углу Вука Врчевића, оборена је девојчица (6) док је претрчавала… »
"Шетала се поред пута када ју је оборио камион": Нови детаљи несреће на Карабурми: Повређена девојчица (16) превезена у…
Блиц 06.06.2024
У Улици Вука Врчевића, камион је данас око 15 сати ударио девојчицу од 16 година. То је за "Блиц" потврдио отац тинејџерке. Како каже за "Блиц", она је шетала поред пута када ју је камион закачио и оборио на земљу. - Превезена… »
"Оборио ми је дете!" Страшни детаљи саобраћајке на Карабурми, камион ударио девојчицу: Возач изашао, држао се за главу (фото)…
Курир 06.06.2024
У Вишњичкој улици, на углу са Вука Врчевића, оборена је шеснаестогодишња девојчица док је претрчавала улицу и она је хитно превезена у дечију болницу у Тиршовој. - Оборио ми је дете, не знам шта да кажем, само да она буде добро… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Грађани са протеста дошли код шатора Дијане Хрке да је подрже: Студенти око Генералштаба нацртали црвену линију која се не прелази ФОТО
Нова пре 2 сатајош 16 повезаних
Руски власници НИС-а послали ОФАК-у захтев за продужетак лиценце, да ли ће га Американци прихватити?
Морава инфо пре 2 сатајош 36 повезаних
Студенти у блокади објавили прво упозорење за Генералштаб: Поставили три захтева
Правда пре 1 сатјош 32 повезане
Стравичан снимак рушења турског војног авиона: Огромни НАТО Супер Херкулес пада ка земљи (видео)
Вечерње новости пре 12 минутајош 25 повезаних
ПОКС подржао Карађорђевиће у самосталном полагању венаца на Опленцу
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане