Povezane vesti
Zvanično - Cvetković iz TSC-a u Čukaričkom!
Sportske.net 06.06.2024
Doskorašnji fudbaler TSC-a Miloš Cvetković novi je igrač Čukaričkog, saopštio je danas klub sa Banovog brda. Cvetković je u Čukarički došao kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao na godinu dana. "Po isteku ugovora sa TSC-om, zvali su me… »
Cvetković drugo pojačanje Čukaričkog za narednu sezonu
Sportski žurnal 06.06.2024
Na Banovo brdo stiže iz TSC. Čukarički je nastavio sa jačanjem igračkog kadra za sezonu 2024/25. U klub sa Banovog brda stigao je Miloš Cvetković, doskorašnji igrač TSC. Ovaj iskusni fudbaler, rođen 1990. godine u Beogradu, igra podjednako dobro… »
Čukarički doveo pojačanje za novu sezonu
B92 06.06.2024
Doskorašnji fudbaler TSC-a Miloš Cvetković novi je igrač Čukaričkog, saopštio je klub sa Banovog brda. Cvetković je u Čukarički došao kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao na godinu dana. "Po isteku ugovora sa TSC-om, zvali su me ljudi iz… »
Čukarički doveo jednog od najboljih bekova Super lige
Sport klub 06.06.2024
Čukarički je nastavio sa jačanjem igračkog kadra za sezonu 2024/25. U klub sa Banovog brda stigao je Miloš Cvetković, doskorašnji igrač TSC-a. Čukarički je nastavio sa jačanjem igračkog kadra za sezonu 2024/25. U klub sa Banovog brda stigao je… »
Vesti dana »

RTS: Umrle još tri osobe povređene u požaru u staračkom domu u Barajevu
Beta pre 29 minutajoš 16 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 40 minutajoš 21 povezana