Повезане вести
Човић о односу са партизаном и остојом: „Нек напише упуство како се обогатио, а да није имао зашта пас да га уједе!“ (видео)…
Хот спорт 06.06.2024
Причао је дословно о свему председник црвено-белих! Председник Црвене звезде, Небојша Човић дао је изјаву о догађајима који су обележили ову сезону, укључујући и јучерашњу утакмицу. – Ми смо у три такмичења извојевали победе… »
Ево какви су планови: Човић се обратио медијима и најавио велике ствари за наредну сезону! (фото+видео)
Хот спорт 06.06.2024
Каже први човек Звезде да се напада ТОП8 Евролиге наредне сезоне! Председник КК Црвена звезда, Небојша Човић обратио се медијима након успешно окончане сезоне током које је његов клуб освојио три трофеја: АБА лигу, Куп Србије и… »
Човић: "Са Жељком на клупи бисмо имали бар једну Евролигу"
Спортске.нет 06.06.2024
Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић обратио се јавности на конференцији за штампу после доделе шампионског пехара АдмиралБет КЛС. У излагању које је трајало око 40 минута, Небојша Човић причао је о разним… »
Човић: Са Жељком бисмо бар једном били прваци Европе!
Спорт клуб 06.06.2024
Кошаркашки клуб Црвена звезда финиширао је сезону у којој је освојио три трофеја, а разлога за задовољство, упркос неиспуњеним плановима у Евролиги, имао је председник Небојша Човић. После свечаности и прославе титуле у дворани… »
Човић: То да се утакмица одлаже за 24 сата, била је њихова лаж и спиновање
Б92 06.06.2024
Председник Црвене звезде Небојша Човић говорио је о разним стварим који су се догађале ове сезоне. О јучерашњој утакмици. "Ми смо у три такмичења извојевали победе. Нисмо ни у четвртом били подређени. Да је био исти број… »
Човић: Циљ је да уђемо у осам најбољих у Евролиги
Б92 06.06.2024
Председник КК Црвена звезда Небојша Човић се обратио медијима после завршене сезоне и освојена три трофеја. У АБА лиги, Купу Србије и Кошаркашкој Суперлигри Србије. Човић је на почетку говорио рекапитулацији сезоне. "Хвала вам… »
"Питао сам јаниса, хоћеш да одложимо?" Небојша Човић: Звездине титуле лаке, а Партизанове најважније!
Мондо 06.06.2024
Председник Црвене звезде Небојша Човић обратио се окупљеним новинарима на церемонији освајања титуле шампиона Србије. Председник Црвене звезде Небојша Човић обратио се окупљеним новинарима на церемонији освајања титуле… »
Вести дана »

"Трагедија! Знао сам га од када је био дете..." Тренер код ког је Миловановић дебитовао сломљен због Дексине смрти: "Био је карактер и пре свега добар човек"
Курир пре 9 минутајош 48 повезаних

Скуп подршке ухапшеном студенту Богдану: Слике са сахране су довољне
Луфтика пре 55 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане