Povezane vesti
"Idem i kod plastičnog i kod estetskog hirurga" Voditeljka Dnevnika progovorila o svim korekcijama na licu: "Održavam svoje…
Kurir 06.06.2024
Tanja Rađenović, voditeljka "Dnevnika", progovorila je o estetskim korekcijama, koje su nedavno privukle veliku pažnju javnosti. - Moja prijateljica, supruga kolege sa kojim sam divno sarađivala, mi je poslala da su njih dvoje našli na Jutjubu snimak… »
Vesti dana »
Svedoci prepričavaju zastrašujuće trenutke napada, traumatično iskustvo za Melaniju Tramp (VIDEO)
N1 Info pre 13 minutajoš 43 povezane
Pucnji odjekuju na Trampovoj večeri, novi atentat?! Predsednik SAD i Melanija hitno evakuisani, otkriveno ko je napadač, ima ranjenih: Objavljeni dramatični snimci užasa (foto, video)
Blic pre 34 minutajoš 80 povezanih
Jokić veruje u potpuni preokret, niti malo ne žali što je hteo da prebije Mekdenijelsa: Srbin potpuno iskren nakon trećeg poraza u seriji!
Hot sport pre 1 satjoš 72 povezane
Svi su mislili da su mrtvi, tek pre nekoliko godina se saznala prava istina: tri heroja Černobilja iz "Odreda smrti" koji su spasili svet (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Sofronijević: Datum otvaranja pruge do Budimpešte zavisi od Mađara, Srbija spremna
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih