Повезане вести

"Страховао сам да нема деце у колима" Лозничанин први стигао до унесрећених после судара аута и воза: Волео бих да то нисам…

"Страховао сам да нема деце у колима" Лозничанин први стигао до унесрећених после судара аута и воза: Волео бих да то нисам…

Курир 07.06.2024
Епилог синоћне саобраћајне несреће, која се нешто пре 20 часова, догодила на пружном прелазу на Лагатору, у којој је дошло до судара путничког воза и путничког аутомобила је погинули возач, педесетдвогодишњи мушкарац Ж.К из… »
Наложена обдукција настрадалог на прузи у Лозници: Држављанин БиХ тешко повређен

Наложена обдукција настрадалог на прузи у Лозници: Држављанин БиХ тешко повређен

Курир 07.06.2024
Мушкарац Ж.К. (52) из Брадића настрадао је у саобраћајној несрећи која се јуче нешто пре 20 часова догодила на пружном прелазу на Лагатору, потврђено је из полиције јутрос за Курир. Основно јавно тужилаштво обавило је увиђај и… »
„Скочио сам доле одмах, било је напето, вода је почела да надолази“: Након судара са возом, ауто завршио у каналу, овај…

„Скочио сам доле одмах, било је напето, вода је почела да надолази“: Након судара са возом, ауто завршио у каналу, овај…

Нова 07.06.2024
Мушкарац Ж. К. (52) настрадао је, док је његов сувозач тешко повређен у стравичној саобраћајној несрећи код Лознице, када је путнички воз налетео на аутомобил. Један од првих који је притекао у помоћ, одмах након несреће, био је… »
"Угледао сам потпуно смрскан ауто у каналу": Миливој је јуче међу првима покушао да спасе оца и сина у чији је ауто ударио…

"Угледао сам потпуно смрскан ауто у каналу": Миливој је јуче међу првима покушао да спасе оца и сина у чији је ауто ударио…

Блиц 07.06.2024
Мушкарац Ж. К. (52) настрадао је, док је његов сувозач тешко повређен у стравичној саобраћајној несрећи код Лознице, када је путнички воз налетео на аутомобил. Један од првих који је притекао у помоћ, одмах након несреће, био је… »
Смрскан аутомобил после тешке несреће у Лозници: Возач страдао на лицу места, сувозач хитно превезен за Београд ФОТО

Смрскан аутомобил после тешке несреће у Лозници: Возач страдао на лицу места, сувозач хитно превезен за Београд ФОТО

Нова 07.06.2024
Једна особа настрадала је, док је друга повређена у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јуче у вечерњим сатима у Лозници. Како сазнаје портал Нова.рс, настадао је Ж. К. (52) из места Брадић код Лознице. У овој несрећи… »
Путнички воз налетео на аутомобил код Лознице: Возач погинуо, једна особа повређена

Путнички воз налетео на аутомобил код Лознице: Возач погинуо, једна особа повређена

Блиц 06.06.2024
Вечерас у 19.50 сати, на прузи Лешница – Лозница, на путном прелазу обезбеђеном саобраћајним знаковима на путу, путнички воз је налетео на аутомобил који је прелазио пругу. Према првим информацијама са места несреће, у овом… »

Вести дана »