Повезане вести
Вучић: Најкасније 1. децембра брзи воз ће од Београда до Суботице стизати за сат и 10 минута
Политика 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се од Београда до Суботице брзим возом стизати за сат и десет минута и да би овим возом на тој прузи требало да се иде најкасније од 1. децембра. Вучић је то рекао на… »
(Фото) председник Александар Вучић на представљању новог кинеског брзог воза Соко; Оживели смо железницу у Србији; Од центра…
Дневник 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић на Техничко-путничкој станици Земун присуствовао је представљању новог електромоторног кинеског брзог воза, Соко. Вучић је рекао да је поручено 5 електровозова из Кине. Додаје да ће радити… »
Вучић на представљању новог електромоторног кинеског брзог воза: Од Београда до Суботице за сат и 10 минута
Телеграф 07.06.2024
Воз има капацитет од 250 места и дугачак је 103 метра, а може развити брзину до 200 километара на сат. Председник Србије Александар Вучић присуствује представљању новог електромоторног кинеског брзог воза - Соко. Представљање… »
У Земуну представљен нови кинески брзи воз Соко – од Београда до Суботице за сат и десет минута
РТС 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је представљању новог електромоторног кинеског брзог воза – Соко. Најкасније 1. децембра брзи воз ће ићи пругом Београд– Суботица, од центра главног града до Суботице стизаће се… »
"Потпуно сам посвећен 2027. Години" Огласио се Вучић: Основни елемент националне безбедности је економија једне земл видео
Курир 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу видео у коме је скренуо пажњу на значај 2027. године, али и какво економско унапређење очекује Србију. - Ја сам потпуно посвећен сада 2027. години и ономе… »
За Вучића избори завршени, опозиција и даље у "тражењу неправилности“
Инсајдер 07.06.2024
Чекајући званичне резултате локалних избора одржаних у недељу 2. јуна, од председника Србије Александра Вучића долази став да су избори за њега "завршени" и да "нема снаге" да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати… »
Вучић на представљању новог кинеског брзог воза Соко
Политика 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић стигао је данас на Техничко-путничку станицу Земун, где ће бити представљен нови електромоторни кинески брзи воз, Соко. Председника Вучића су дочекали министар грађевинарства, саобраћаја и… »
Вучић: Немам снаге да се бавим калкулацијама, за мене су избори завршени (ВИДЕО)
Н1 Инфо 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори за њега "завршени" и да "нема снаге" да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати власт у појединим локалним самоуправама у Србији. „За мене су избори… »
За Вучића избори "завршени": Немам снаге то да пратим
Радио 021 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори за њега "завршени". Како је навео Вучић, он "нема снаге" да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати власт у појединим локалним самоуправама у Србији… »
(ФОТО, ВИДЕО) Представљен кинески „Соко“: Воз прављен по мери српско-мађарске пруге
Н1 Инфо 07.06.2024
На Техничко-путничкој станици Земун представљен је нови електромоторни кинески брзи воз „Соко“, који је кинеска компанија ЦРРЦ Чангчун дизајнирала и произвела по мери за железничке пруге у Србији и Мађарској. Воз има капацитет… »
Вучић: Србија ће дати све од себе да у 21. веку избегне сваки сукоб
РТВ 07.06.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да све што се дешава у свету и Европи полако води у катастрофу и поручио да ће Србија дати све од себе да у 21. веку избегне сваки сукоб и брине о економији. "Воз кад… »
"За мене су избори завршени": Вучић: Немам времена да се бавим тиме ко ће да формира власт на Врачару и Старом граду (фото…
Блиц 07.06.2024
За мене су избори завршени, посао је на државним органима, институцијама. Ја сам рекао и једнима и другима шта мислим и да воде рачуна о народу. Не стижем тиме да се бавим, бавим се ко иде у Швајцарску, ко не иде и зашто, рекао… »
Нови воз Соко дугачак је 103 метра и развија брзину до 200км/х, Вучић: "Од Београда до Суботице за сат и 10 минута"
Еуроневс 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствује данас данас представљању новог електромоторног кинеског брзог воза Соко на Техничко-путничкој станици Земун. Вучић је истакао да је у Србији железница поново оживела, као и да се… »
Вучић: За мене су избори завршени, немам снаге да се бавим тиме ко ће како да формира власт
Недељник 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори за њега „завршени“ и да „нема снаге“ да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати власт у појединим локалним самоуправама у Србији. Вучић је казао да „три… »
Вучић: За мене су избори завршени, немам снаге да се бавим тиме ко ће како да формира власт
НИН 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори за њега "завршени" и да "нема снаге" да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати власт у појединим локалним самоуправама у Србији. Вучић је казао да "три… »
Вучић: За мене су избори завршени
Б92 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је изборе које су одржани и рекао да је то за њега завршено. На питање о изборима Вучић је упитао: "Знате ли колико је компликовано направити овај сабор?" и додао: "За мене су… »
Вучић: "Потпуно сам посвећен 2027. години"; "Београд-Суботица за сат и 10 минута" ФОТО
Б92 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се од Београда до Суботице брзим возом стизати за сат и десет минута и да би овим возом на тој прузи требало да се иде најкасније од 1. децембра. "Најкасније 1. децембра се… »
За мене су избори завршени! Председник Вучић о гласању и опозицији: Немам времена да се бавим тиме ко ће где да формира власт…
Курир 07.06.2024
Говорећи о изборима 2. јуна, те изјавама дела опозиције, али и формирању власти у локалним самоуправам, председник Вучић је рекао: - Не бавим се тиме. Знате ли колико је копликовано направити овај сабор. За мене су избори… »
Вучић: За мене су избори завршени, немам времена да се бавим тим питањима
Телеграф 07.06.2024
Он је додао да нико убедљвије није побеђивао, не само у Србији, него у Европи. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су за њега избори завршени и да нема времена да се бави тиме ко ће да формира власт на… »
Вучић током представљања новог кинеског воза „Соко“ поручио да Србија није „кинески вазал“
Данас 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић, приликом представљања новог електромоторног кинеског брзог воза – Соко у Земуну, изјавио је да Србија није кинески вазал како је било критика након посете кинеског председника Си Ђинпига… »
Ово је нови Соко воз! Јуриће 200 км/х имаће паметан систем продаје карата: Спајаће Србију са суседном земљом
Мондо 07.06.2024
Комплети литијум-титанатних батерија су окачени унутар воза и мога да обезбеде више од пет километара самосталног рада. Комплети литијум-титанатних батерија су окачени унутар воза и мога да обезбеде више од пет километара… »
Вучић данас на представљању новог кинеског брзог воза Соко у Земуну
Блиц 07.06.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас представљању новог електромоторног кинеског брзог воза - Соко. Представљање ком присуствује Вучић је заказано за 11 часова у Техничко-путничкој станици Земун, најављено… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

"Доле немачки империјализам" Протест у Сарајеву због доласка Урсуле фон дер Лајен
Вечерње новости пре 17 минутајош 31 повезана

Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе (блог)
Нови магазин пре 1 сатјош 35 повезаних