Повезане вести
Суђење сину америчког председника Хантеру Бајдену: „Нашла сам му пиштољ, он ме је и навукао на крек"
BBC News 07.06.2024
Хантер Бајден, син америчког председника, одговара на оптужбе да је лагао да није наркомански зависник када је попуњавао формулар за набавку пиштоља 2108. Сведочиће две жене које су биле са њим у вези и обе су потврдиле да је… »
Бајденовом сину прети 25 година затвора, ово су најшокантнији детаљи са суђења: „Бацила сам пиштољ, плашила сам се шта би…
Нова 07.06.2024
Након Доналда Трампа, у Америци се одвија још једно историјско суђење. Син актуелног председника Америке Хантер Бајден оптужен је да је нелегално поседовао оружје у периоду када је злоупотребљавао наркотике. Њему сада прети… »
Бајденовом сину прети 25 година затвора: Суђење уздрмало САД, испливали шок детаљи!
Мондо 07.06.2024
Бајденов син би могао да се суочи са 25 година затвора ако буде проглашен кривим. Бајденов син би могао да се суочи са 25 година затвора ако буде проглашен кривим. Бивша девојка Хантера Бајдена, сина америчког председника Џоа… »
Вести дана »
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 36 минутајош 29 повезаних
БИРН: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Нова економија пре 4 сатијош 8 повезаних
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Вучић и Мали на градилишту: ЕКСПО полако постаје град у граду ФОТО
Б92 пре 26 минутајош 20 повезаних