Povezane vesti
"Moj muž će imati lanac restorana i kafića..." Ovako je Jovana Jeremić govorila pre nego što je upoznala Dragana…
Kurir 07.06.2024
O vezi voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje da se priča. Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada… »
"Zaklela sam se na to da bih spasila sebe": Jovana Jeremić otkrila nepoznate detalje iz života, a ovako je sebi predvidela…
Blic 07.06.2024
O vezi voditeljke Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje da se priča. Atraktivna voditeljka ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po meri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada… »
Vesti dana »
Fon der Lajen najoštrije osudila napade na Izraelce: Antisemitizmu nije mesto u Evropi
RTV pre 37 minutajoš 26 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 5 satijoš 3 povezane
Dizel skuplji za dva dinara u narednih sedam dana, cena benzina nepromenjena
Politika pre 2 satajoš 15 povezanih