Povezane vesti

Mikiju Manojloviću uručen „Zlatni pečat” Kinoteke

Mikiju Manojloviću uručen „Zlatni pečat” Kinoteke

Politika 07.06.2024
Jugoslovenska kinoteka obeležila je 75 godina postojanja svečanošću na kojoj je „Zlatni pečat” uručen dramskom umetniku Predragu Mikiju Manojloviću, najviše priznanja ove institucije za doprinos filmskoj umetnosti. Ujedno je otvoren je 26 po… »
Miki manojlović dobio prestižnu nagradu: Jugoslovenska kinoteka obeležava jubilej – 75 godina od osnivanja

Miki manojlović dobio prestižnu nagradu: Jugoslovenska kinoteka obeležava jubilej – 75 godina od osnivanja

Mondo 07.06.2024
Uručen Zlatni pečat našem proslavljenom glumcu Mikiju Manojloviću. Uručen Zlatni pečat našem proslavljenom glumcu Mikiju Manojloviću. Jugoslovenska kinoteka svečano je proslavila jubilej - 75 godina postojanja, uručenjem priznanja Zlatni pečat… »
"Bogat sam čovek" Mikiji Manojlović otkrio ko mu je bio podrška "Nikad nisam kucao ni Na jedna vrata, ni u zemlji, ni van…

"Bogat sam čovek" Mikiji Manojlović otkrio ko mu je bio podrška "Nikad nisam kucao ni Na jedna vrata, ni u zemlji, ni van…

Kurir 07.06.2024
Jugoslovenska kinoteka obeležila je 75 godina postojanja svečanošću na kojoj je glumcu Predragu Mikiju Manojloviću uručen Zlatni pečat, a ujedno je otvoren i 26. Festival nitratnog filma. Najviše priznanje ove institucije za doprinos filmskoj… »
Filmovi Predraga Mikija Manojlovića ovog vikenda na kurir televiziji: Traje više od pola veka, a evo šta kaže za svoje…

Filmovi Predraga Mikija Manojlovića ovog vikenda na kurir televiziji: Traje više od pola veka, a evo šta kaže za svoje…

Kurir 07.06.2024
Kurir televizija ovog vikenda prirediće retrospektivu filmova proslavljenog glumca Predraga Mikija Manojlovića, koji je ovogodišnji dobitnik priznanja Zlatni pečat za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nagradu dodeljuje Jugoslovenska kinoteka… »
„Čast koja mi je ipak stigla na vreme“: Mikiju Manojloviću uručen Zlatni pečat Kinoteke

„Čast koja mi je ipak stigla na vreme“: Mikiju Manojloviću uručen Zlatni pečat Kinoteke

Nova 07.06.2024
Jugoslovenska kinoteka sinoć je obeležila 75 godina postojanja svečanošću na kojoj je uručen "Zlatni pečat" glumcu Predragu Mikiju Manojloviću i otvoren je 26. Festival nitratnog filma. Na Dan Kinoteke, njen direktor Jugoslav Pantelić uručio je… »
Mikiju Manojloviću uručen „Zlatni pečat“ Jugoslovenske kinoteke

Mikiju Manojloviću uručen „Zlatni pečat“ Jugoslovenske kinoteke

Danas 06.06.2024
Glumcu Predragu Mikiju Manojloviću večeras je u Jugoslovenskoj kinoteci dodeljena nagrada za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti “Zlatni pečat”. Manojloviću je nagrada dodeljena prilikom obeležavanja 75 godina od osnivanja Jugoslovenske… »

Vesti dana »