Povezane vesti
Njeno veličanstvo hrana: Najbolje fotografije iz sveta
BBC News 07.06.2024
Od kineskih kuvanih knedli od pirinča, preko tortica u čašama do plutajuće pijace - nagrađene fotografije hrane u tradicionalnom godišnjem izboru. Svaki kutak na planeti ima neki specijalitet koji ne samo da je ukusan, već i sam pogled izaziva vodu… »
Danas 07.06.2024
Svaki kutak na planeti ima neki specijalitet koji ne samo da je ukusan, već i sam pogled izaziva vodu na usta. U tradicionalnom godišnjem izboru Pink Lady® Food Photographer of the Year 2024, pobedila je fotografija iz ruralnog dela Kine, snimljena… »
Radio 021 07.06.2024
Nagrađene fotografije hrane u tradicionalnom godišnjem izboru Pink Lady® Food Photographer of the Year 2024. Zhonghua Yang Svaki kutak na planeti ima neki specijalitet koji ne samo da je ukusan, već i sam pogled izaziva vodu na usta. U tradicionalnom… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 29 minutajoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 55 minutajoš 61 povezana

Policija privela muškarca koji je upalio traktor ispred Pionirskog parka i pokušao da pogura ostale
Pravda pre 54 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Nakon višednevnog pešačenja u Beograd stižu studenti u blokadi iz unutrašnjosti uoči sutrašnjeg protesta na Terazijama organizovan doček
Dnevnik pre 42 minutajoš 34 povezane