Povezane vesti
"Kolege su bežale od mene kao da imam tifus" Folker završio 3 fakulteta, naglo nestao sa scene: Najviše mi je žao Srbije
Kurir 07.06.2024
Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno odlučio da… »
"Kolege su bežale kao da imam tifus": Folk pevač završio tri fakulteta, a u Srbiji više ne želi da peva: "To mi je najviše…
Blic 07.06.2024
Pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak (56), svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se pojavio na sceni. DJ Krmak je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno… »
Vesti dana »

Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Prekid vatre moguć uz pritisak na Moskvu
RTS pre 35 minutajoš 10 povezanih

Policija u Beogradu na vodi Uklanja se bomba sa gradilišta, građanima savetovano da prate ova uputstva
Alo pre 20 minutajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane