Povezane vesti
"Bila sam trudna, jako mi je teško": Sandra Afrika prvi put otvoreno o trudnoći sa Volkovim: Sa knedlom u grlu otkrila…
Blic 07.06.2024
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života. Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila… »
Bila sam trudna sa Vladimirom volkovom Potresna ispovest pevačice, otkrila najbolnije detalje ljubavi sa fudbalerom
Kurir 07.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života. Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa… »
Vesti dana »
Veštačka inteligencija ili Zobenica „stasom i glasom“: Stručnjak tvrdi – nemoguće da AI napravi tako autentičan snimak
Novi magazin pre 34 minutajoš 111 povezana
"Noćas su dvojica radnika nažalost preminula, dok je treći u teškom stanju!" Dr Turkulov o nesreći u livnici u Čoki: Oglasilo se i Tužilaštvo!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 34 minutajoš 19 povezanih