Povezane vesti
Bila sam trudna sa Vladimirom volkovom Potresna ispovest pevačice, otkrila najbolnije detalje ljubavi sa fudbalerom
Kurir 07.06.2024
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života. Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa… »
"Bila sam trudna, jako mi je teško": Sandra Afrika prvi put otvoreno o trudnoći sa Volkovim: Sa knedlom u grlu otkrila…
Blic 07.06.2024
Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života. Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila… »
Vesti dana »

"Pregovori će biti vođeni" Ruska delegacija primila ukrajinski nacrt memoranduma o potencijalnom prekidu vatre
Alo pre 5 satijoš 8 povezanih

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 4 satijoš 8 povezanih

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih

Nagli temperaturni skok za samo par sati Prvi letnji toplotni talas označava kraj nestabilnog proleća u Srbiji
Alo pre 44 minutajoš 4 povezane