Povezane vesti

Aca Sofronijević doživeo tragediju: Oglasio se potresnom porukom (FOTO)

Aca Sofronijević doživeo tragediju: Oglasio se potresnom porukom (FOTO)

Svet plus 07.06.2024
Aca Sofronijeviić, doživeo je tragediju, a svoj bol podelio je javno. Aca je na Instagramu objavio potresnu poruku kojom se oprostio od preminulog prijatelja Zvonka. "Neka ti je laka zemlja, moj dragi Zvonko, moj čika Tucko" - napisao je, i dodao… »
"Moj dragi Zvonko... Ne mogu da verujem": Aca Sofronijević skrhan bolom, saopštio tužnu vest

"Moj dragi Zvonko... Ne mogu da verujem": Aca Sofronijević skrhan bolom, saopštio tužnu vest

Blic 07.06.2024
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević na svom Instagram profilu saopštio je tužnu vest. Naime, Sofronijević se potresnom porukom oprostio od kolege koji je iznenada preminuo. - Neka ti je laka zemlja, moj dragi Zvonko, moj čika Tucko. Ne mogu da… »
"Moj čika Tucko, ne mogu da verujem": Aca Sofronijević se tužnim statusom oprostio od...

"Moj čika Tucko, ne mogu da verujem": Aca Sofronijević se tužnim statusom oprostio od...

Telegraf 07.06.2024
Objavio je i sliku kolege, koji mu je, sudeći po statusu bio veoma drag. Harmonikaš Aca Sofronijević oglasio se na mrežama i emotivnim rečima se oprostio od čoveka koji mu je bio veoma blizak. Naime, on je na Instagram storiju objavio potresni… »

Vesti dana »

Srušio se avion u Litvaniji

Srušio se avion u Litvaniji

Danas pre 31 minutajoš 11 povezanih
Vučić: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vučić: Ponosan sam što sedim samo u srpskoj stolici

Vesti online pre 49 minutajoš 7 povezanih
Rumunija: Proruski kandidat iznenađujuće u vođstvu

Rumunija: Proruski kandidat iznenađujuće u vođstvu

Dojče vele pre 37 minutajoš 8 povezanih