Povezane vesti
"Moj dragi Zvonko... Ne mogu da verujem": Aca Sofronijević skrhan bolom, saopštio tužnu vest
Blic 07.06.2024
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević na svom Instagram profilu saopštio je tužnu vest. Naime, Sofronijević se potresnom porukom oprostio od kolege koji je iznenada preminuo. - Neka ti je laka zemlja, moj dragi Zvonko, moj čika Tucko. Ne mogu da verujem da… »
"Moj čika Tucko, ne mogu da verujem": Aca Sofronijević se tužnim statusom oprostio od...
Telegraf 07.06.2024
Objavio je i sliku kolege, koji mu je, sudeći po statusu bio veoma drag. Harmonikaš Aca Sofronijević oglasio se na mrežama i emotivnim rečima se oprostio od čoveka koji mu je bio veoma blizak. Naime, on je na Instagram storiju objavio potresni status u… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 28 minutajoš 46 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 52 minutajoš 30 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Ukoliko se ne pronađenje rešenje za NIS, imamo samo jednu opciju! Savetnik potpredsednika Vlade otkriva: U budžetu ostavljen novac za ovu soluciju!
Kurir pre 2 minutajoš 22 povezane
(Video) Jokić na skok do tripl-dabla Košarkaši Denvera pobedili Šarlot
Dnevnik pre 57 minutajoš 32 povezane