Povezane vesti
"Moj dragi Zvonko... Ne mogu da verujem": Aca Sofronijević skrhan bolom, saopštio tužnu vest
Blic 07.06.2024
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević na svom Instagram profilu saopštio je tužnu vest. Naime, Sofronijević se potresnom porukom oprostio od kolege koji je iznenada preminuo. - Neka ti je laka zemlja, moj dragi Zvonko, moj čika Tucko. Ne mogu da verujem da… »
"Moj čika Tucko, ne mogu da verujem": Aca Sofronijević se tužnim statusom oprostio od...
Telegraf 07.06.2024
Objavio je i sliku kolege, koji mu je, sudeći po statusu bio veoma drag. Harmonikaš Aca Sofronijević oglasio se na mrežama i emotivnim rečima se oprostio od čoveka koji mu je bio veoma blizak. Naime, on je na Instagram storiju objavio potresni status u… »
Vesti dana »

Izbori na Kosovu se bliže, a Priština dodaje gas: Pritisci, incidenti i politički inženjering na delu: Kurti Srbe koristi kao metu za potkusurivanje
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Rešena velika dilema: Evo ko ima prednost u saobraćaju: Bicikl, trotinet, automobil, i gde su među njima pešaci
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana