Повезане вести

Оставила фудбалера јер је варао, а сад једва признала: Била сам трудна са Владимиром Волковим

Оставила фудбалера јер је варао, а сад једва признала: Била сам трудна са Владимиром Волковим

Стори 07.06.2024
Владимир Волков љубав са певачицом није крио. Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка, након везе са Александром Московљевићем Микишом, естрадним менаџером, која је трајала читаву деценију, упловила је у љубав са… »
"Била сам трудна са Владимиром!" Сандра Африка открила детаље љубави са фудбалером - "Из везе смо отишли у без везе"

"Била сам трудна са Владимиром!" Сандра Африка открила детаље љубави са фудбалером - "Из везе смо отишли у без везе"

Мондо 07.06.2024
Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка била је у турбулентној вези са фудбалером Владимиром Волковим. Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка била је у турбулентној вези са фудбалером Владимиром Волковим. Сандра… »
Потресна исповест Сандре Африке о детаљима бурне везе са Волковим: "Била сам трудна, веома тешко..."

Потресна исповест Сандре Африке о детаљима бурне везе са Волковим: "Била сам трудна, веома тешко..."

Телеграф 07.06.2024
После много година, напокон је признала. Певачица Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка открила је детаље везе са фудбалером, те признала да је била трудна са фудбалером Владимиром Волковим. Она је сада отворила душу о… »

Вести дана »