Povezane vesti
„Kad me pozove u 2 ujutru sednem u kola i idem za Beograd“: Pevač bio lud za Anom Mihajlovski, a onda je na Baliju oženio…
Nova 07.06.2024
Pevač Sandi Cenov devedesetih godina proslavio se hitom "Malena", a poslednjih godina povukao se sa javne scene i o njegovom životu se malo zna. Njegov ljubavni život svojevremeno je intrigirao javnost, te se mnogi sećaju njegove veze sa Anom… »
"Kad me pozove u dva ujutru, odmah sedam u kola i idem za Beograd": Pevač bio lud za Anom Mihajlovski, a to je bila zabranjena…
Blic 07.06.2024
Pevač Sandi Cenov devedesetih godina proslavio se hitom "Malena", a poslednjih godina povukao se sa javne scene i o njegovom životu se malo zna. Njegov ljubavni život svojevremeno je intrigirao javnost, te se mnogi sećaju njegove veze sa Anom… »
"U 2 ujutru zove, sedam u kola i pravac Beograd, a onda mi baca stvari" Pevač progovorio o zabranjenoj ljubavi sa Anom…
Kurir 07.06.2024
Sandi Cenov devedesetih godina proslavio se hitom "Malena", a poslednjih godina povukao se sa javne scene i o njegovom životu se malo zna. Njegov ljubavni život svojevremeno je intrigirao javnost, te se mnogi sećaju njegove veze sa Anom Mihajlovski… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

Vlast za nasilje na Pravnom optužuje i N1: Napadač "koji hoće da uči" studira već devet godina
N1 Info pre 24 minutajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Savet za kulturu razmatrao inicijativu o spomeniku žrtvama novosadske tragedije
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih