Povezane vesti
Ipak je usledio raskid: Poznato je da je Ilda volela starijeg muškarca ali je ljubav pukla iz drugog razloga
Svet & Skandal 07.06.2024
Bivši Ilde Šaulić bio je 30 godina stariji od nje Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je bivši Ilde Šaulić 30 godina stariji od nje. Kako je popularna… »
"To mi nikada nije smetalo": Ilda Šaulić volela 30 godina starijeg muškarca, proveli su zajedno 15, a onda usledio raskid
Blic 07.06.2024
Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je pre njega volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje. Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom… »
Ilda Šaulić o ljubavi sa 30 godina starijim muškarcem: "Bila sam mlada, imala sam 20", sa tom vezom se Šaban nikada nije…
Kurir 07.06.2024
Ilda Šaulić već dugo je u braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima i ćerku, a malo ko pamti da je pre Bojana imala vezu sa muškarcem koji je navodno 30 godina bio stariji od nje. Kako im razlika u godinama nije smetala, njih dvoje su deset godina… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 43 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 49 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih