Povezane vesti
Ipak je usledio raskid: Poznato je da je Ilda volela starijeg muškarca ali je ljubav pukla iz drugog razloga
Svet & Skandal 07.06.2024
Bivši Ilde Šaulić bio je 30 godina stariji od nje Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je bivši Ilde Šaulić 30 godina stariji od nje. Kako je popularna pevačica… »
"To mi nikada nije smetalo": Ilda Šaulić volela 30 godina starijeg muškarca, proveli su zajedno 15, a onda usledio raskid
Blic 07.06.2024
Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je pre njega volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje. Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u… »
Ilda Šaulić o ljubavi sa 30 godina starijim muškarcem: "Bila sam mlada, imala sam 20", sa tom vezom se Šaban nikada nije…
Kurir 07.06.2024
Ilda Šaulić već dugo je u braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima i ćerku, a malo ko pamti da je pre Bojana imala vezu sa muškarcem koji je navodno 30 godina bio stariji od nje. Kako im razlika u godinama nije smetala, njih dvoje su deset godina proveli… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 3 minutajoš 88 povezanih

(Foto) sunce upeklo, kolone kilometarske! Neviđeni kolaps na granicama, na jednoj se se čeka satima, AMSS upozorio: Obavezno pratite ove ključne savete
Blic pre 53 minutajoš 19 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 28 minutajoš 15 povezanih

Nagasaki obeležio 80 godina od kako su SAD bacile atomsku bombu na taj grad
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih