Povezane vesti
Sve je uništeno za samo par minuta, od voća i žitarica nije ostalo skoro ništa Jako olujno nevreme pogodilo kragujevačka sela…
Dnevnik 07.06.2024
U nekoliko kuća ušla je i voda, formiraju se komisije za procenu štete. KRAGUJEVAC: Jako olujno nevreme praćeno gradom, vetrom i obilnom kišom pogodilo je veliki broj šumadijskih sela, a najveća šteta na poljiprivrednim kulturama pričinjena je u selima… »
Jaka oluja pokosila sela u Kragujevcu: Sve uništeno za 10 minuta, ni stariji ne pamte ovakvu apokalipsu
Telegraf 07.06.2024
Tokom poslednjeg nevremena koje je zahvatilo Šumadiju protivgradna zaštita je juče dejstvovala i ispaljeno je 92 a samo na teritoriji Kragujevca 66 raketa. Jako olujno nevreme praćeno gradom, vetrom i obilnom kišom pogodilo je veliki broj šumadijskih… »
U više sela kod Kragujevca nevreme potpuno uništilo useve i voće
Danas 06.06.2024
U više sela u okolini Kragujevca pričinjena je velika materijalna šteta na poljoprivrednim kulturama, dok je dosta atarskih puteva uništeno tokom jučerašnjeg nevremena na teritoriji grada Kragujevca. „Na mnogim parcelama su totalne štete, a voće je… »
Vesti dana »

Aranđelovac: Uhapšen jer je opljačkao menjačnicu pištoljem-igračkom
Serbian News Media pre 8 minutajoš 25 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 18 minutajoš 65 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 34 minutajoš 22 povezane

Dok procenjuju čiji su dronovi završili u Poljskoj: Nato pokreće operaciju "Istočni stražar"
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih