Povezane vesti
„Ja sam Jelena, ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu…
Nova 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista" Jelena iz Srbije zapalila mreže: Imam para, ali nosim paštetu
Mondo 07.06.2024
Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. "Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista": Jelena otkrila kako izgleda njen odmor i ljudi su besni: "Mogu da priuštim…
Blic 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
Vesti dana »
Napadnuti navijači Makabija u Amsterdamu, povučena odluka o slanju misije IDF-a; UN: 70 odsto žrtava u Gazi bile žene i deca
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih
Građevinski inženjer: Upotrebna dozvola je potvrda da je sve kako treba, kod nas je – formalna stvar
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Slučaj epidemije u beogradskoj bolnici: Iste tegobe ima skoro 50 pacijenata: Direktor klinike sumnja na virus, zaposleni na masovno trovanje hranom
Blic pre 50 minutajoš 3 povezane
Objavljene nove cene goriva: Poznato koliko će koštati benzin i dizelu narednih sedam dana
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih