Povezane vesti
„Ja sam Jelena, ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu –…
Nova 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista" Jelena iz Srbije zapalila mreže: Imam para, ali nosim paštetu
Mondo 07.06.2024
Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. "Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista": Jelena otkrila kako izgleda njen odmor i ljudi su besni: "Mogu da priuštim…
Blic 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
Vesti dana »

Mesarović u Novom Sadu: Vraćena srpska zastava, tamo gde joj je i mesto
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih

Jak zemljotres pogodioTursku, ima nestalih u ruševinama, treslo se i u Istanbulu /video/
Sputnik pre 25 minutajoš 22 povezane

Pešić: Igramo istim intezitetom bilo da vodimo ili gubimo, protivnik je nebitan
Sportski žurnal pre 2 satajoš 40 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 62 povezane

Održana izložba fotografija u Bačkom Petrovcu, okupljeni građani se razišli
Insajder pre 10 minutajoš 17 povezanih