Povezane vesti
„Ja sam Jelena, ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu…
Nova 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista" Jelena iz Srbije zapalila mreže: Imam para, ali nosim paštetu
Mondo 07.06.2024
Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. Jelena je zamenica direktora i ide na more kao paradajz turista. "Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista": Jelena otkrila kako izgleda njen odmor i ljudi su besni: "Mogu da priuštim…
Blic 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
Vesti dana »
Tačno u 9 iz Kragujevca krenuo štafetni maraton za Beograd (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 12 povezanih
Sto dana od pada nadstrešnice: Blokada Gazele, stiže štafeta iz Kragujevca
Vreme pre 1 satjoš 16 povezanih
Jutro uveliko odmaklo, a Srbija i dalje u debelom minusu! Nema grada da je iznad nule, vetar probija do kostiju, evo kad staje košava i kad stiže sneg!
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
Muškarac skočio sa terase u Beogradu: Čeka se dolazak lekara i policije
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih