Povezane vesti
„Ja sam Jelena, ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu –…
Nova 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista": Jelena otkrila kako izgleda njen odmor i ljudi su besni: "Mogu da priuštim…
Blic 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
Vesti dana »
Vlada Češke čestita Mađaru pobedu na izborima, ali žali za "velikim saveznikom Orbanom"
Radio 021 pre 4 minutajoš 37 povezanih
"Smrt Evrope" prva reakcija Rusije nakon izbora u Mađarskoj, oglasio se Putinov blizak saradnik
Blic pre 44 minutajoš 29 povezanih
Dajte mu loptu i radujte se! Bogdanović trojkom "sa parkinga" ostavio Amerikance u čudu! (video)
Kurir pre 39 minutajoš 48 povezanih
"Uspeli smo" i "vreme da zalečimo rane"! Kraj Dunava u Budimpešti i slavlje i tuga nakon što je Orban priznao izborni poraz od Mađara, Tisi apsolutna većina
Kurir pre 8 minutajoš 18 povezanih
Čista dominacija - poluvreme u MVP stilu! Nikola Jokić je ovako poslao moćnu poruku Amerikancima: Nije MVP?! Pa, nismo sigurni... (video)
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane