Повезане вести
„Ја сам Јелена, ја сам заменик директора финансија и ја сам парадајз туриста. Могу да приуштим ресторан, али бирам паштету –…
Нова 07.06.2024
"Парадајз туристи", фраза која се међу Балканцима сваке године с првим одласком на море јавља и опстаје све до краја лета, ни ове године није пала у заборав. И док се једни подсмевају онима који са осмехом на лицу једу своју… »
"Ја сам заменик директора и парадајз туриста": Јелена открила како изгледа њен одмор и људи су бесни: "Могу да приуштим…
Блиц 07.06.2024
"Парадајз туристи", фраза која се међу Балканцима сваке године с првим одласком на море јавља и опстаје све до краја лета, ни ове године није пала у заборав. И док се једни подсмевају онима који са осмехом на лицу једу своју… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Богдан Диклић освојио "Добричин прстен": Глумцу Награду за животно дело Удружења драмских уметника Србије уручила Анита Манчић (фото)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане