Povezane vesti
„Ja sam Jelena, ja sam zamenik direktora finansija i ja sam paradajz turista. Mogu da priuštim restoran, ali biram paštetu –…
Nova 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
"Ja sam zamenik direktora i paradajz turista": Jelena otkrila kako izgleda njen odmor i ljudi su besni: "Mogu da priuštim…
Blic 07.06.2024
"Paradajz turisti", fraza koja se među Balkancima svake godine s prvim odlaskom na more javlja i opstaje sve do kraja leta, ni ove godine nije pala u zaborav. I dok se jedni podsmevaju onima koji sa osmehom na licu jedu svoju hranu na plaži, drugi pak s… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 61 povezana

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana

Objavljena fotografija osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka! Fbi: Imamo slike i snimak ubice, skočio je sa zgrade i pobegao! Poruka na metku! (video, foto)
Kurir pre 3 minutajoš 135 povezanih

„Kaliniću blokaderu uctašo“: Poruke mržnje legendarnom košarkašu
Sport klub pre 3 minutajoš 12 povezanih