Povezane vesti
Kolakušić najavio kandidaturu za predsednika Hrvatske
Politika 07.06.2024
ZAGREB – Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. „Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na kojima idemo… »
Euronews 07.06.2024
Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. "Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na kojima idemo da… »
B92 07.06.2024
Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. "Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na kojima idemo da… »
Vesti dana »

Važna vest povodom visine minimalca Doneta nova odluka na sednici održanoj u Vladi Srbije
Alo pre 12 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 1 minutjoš 29 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 7 satijoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 2 satajoš 14 povezanih