Povezane vesti
Kolakušić najavio kandidaturu za predsednika Hrvatske
Politika 07.06.2024
ZAGREB – Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. „Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na… »
Euronews 07.06.2024
Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. "Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na kojima idemo da… »
B92 07.06.2024
Kandidat liste Pravo i pravda na izborima za Evropski parlament Mislav Kolakušić najavio je da će se kandidovati za predsednika Republike na predsedničkim izborima krajem ove godine. "Ja ću biti kandidat na predsedničkim izborima na kojima idemo da… »
Vesti dana »

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih

Tržišta uzdrmana zbog Trampove najave carina od 25 odsto na vozila proizvedena van SAD
NIN pre 23 minutajoš 15 povezanih