Povezane vesti
"Branili su mi da ga viđam" Prva izjava majke trostrukog ubice iz Knjaževca, molila ga jednu stvar
Mondo 07.06.2024
Oglasila se prvi put majka trostrukog ubice iz Knjaževca. Oglasila se prvi put majka trostrukog ubice iz Knjaževca. U Knjaževcu je u četvrtak u popodnevnim časovima mladić Aleksa Milojević (22) ubio oca, babu i dedu i na prozorima porodične kuće vide se… »
Majka Alekse, osumnjičenog za trostruko ubistvo: Branili su mi da ga viđam, molila sam ga da pređe kod mene
Telegraf 07.06.2024
Zorica ne umanjuje to što je njen sin uradio, ubio je i tri života ugasio, ali je i sebi upropastio život koji je tek na početku * Kako kaže, krvavom piru je prethodila svađa među ukućanima. Zorica, majka Alekse Milojevića, osumnjičenog za trostruko… »
Vesti dana »

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ovo je žena koja je poginula u bogatiću! Šetala sa sinom (3) kada je na njih naleteo vozač: Poznato stanje mališana koji je prevezen za Beograd (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 4 povezane

(Video) "ljudi su vrištali iz auta, prizor je jeziv": Detalji teške saobraćajke u Kragujevcu: Delovi vozila svuda po putu, povređeno 6 osoba
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Poznati lanac pekara pred bankrotom: Posle 74 godine postojanja zapali u finansijsku krizu
Blic pre 7 satijoš 1 povezana