Povezane vesti
Francuska: Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Politika 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom centru… »
Devetogodišnja devojčica iz Francuske polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Euronews 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom centru… »
Morali da provere godište Devetogodišnja Francuskinja polaže prijemni ispit za upis na fakultet! Ministarstvo: Ona je najmlađi…
Dnevnik 07.06.2024
PARIZ: Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom… »
Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet: Čudo u Francuskoj
Telegraf 07.06.2024
Kada sam čuo koliko ima godina, tražio sam da proverim informaciju jer sam bio veoma iznenađen, prokomentarisao je predstavnik francuskog Ministarstva prosvete. Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u… »
Vesti dana »

Šta se desilo ovom čoveku?! Očajni Medvedev usred meča gurao glavu u frižider! Bio jedan od najboljih, Novaku pravio pakao, a sada se blamira na svakom koraku!
Kurir pre 11 minutajoš 27 povezanih

I danas sunčano, na jugu veoma toplo, u ostatku zemlje za tri do šest stepeni svežije
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Drecun: Dok se ne izabere nova vlast na Kosovu, dijalog Beograda i Prištine besmislen
Danas pre 16 minutajoš 2 povezane