Povezane vesti
Francuska: Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Politika 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom centru… »
Devetogodišnja devojčica iz Francuske polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Euronews 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom centru… »
Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet: Čudo u Francuskoj
Telegraf 07.06.2024
Kada sam čuo koliko ima godina, tražio sam da proverim informaciju jer sam bio veoma iznenađen, prokomentarisao je predstavnik francuskog Ministarstva prosvete. Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u… »
Vesti dana »
Tužilaštvo objasnilo zašto je odbačen deo krivične prijave protiv Veselina Milića
Mondo pre 24 minutajoš 44 povezane
Godinu dana od protesta „Univerziteti na raskrsnici“: Akademska zajednica poručila da ne odustaje od borbe za autonomiju
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Iran izveo najopasniji napad, Tramp kipti od besa! Pljušte pretnje o zloslutnom odgovoru, a onda je usledio hladan tuš: "Nisi nadležan"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
(Video) Pogledajte šta je ostalo od ugljenisanog kamiona! Dramatične scene gašenja požara kod Šimanovaca: Buktinja progutala teretnjak, svi krenuli kontrasmerom
Kurir pre 4 satijoš 41 povezana
Fudbalerke Srbije poražene od Danske na kraju kvalifikacija za SP, sledi baraž
RTS pre 1 satjoš 24 povezane