Povezane vesti
Francuska: Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Politika 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom… »
Morali da provere godište Devetogodišnja Francuskinja polaže prijemni ispit za upis na fakultet! Ministarstvo: Ona je…
Dnevnik 07.06.2024
PARIZ: Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u… »
Devetogodišnja devojčica iz Francuske polaže prijemni ispit za upis na fakultet
Euronews 07.06.2024
Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u Francuskoj prijavili da polažu ispit za upis na fakultet, a Ministarstvo obrazovanja saopštilo je da je ona najmlađi kandidat za diplomu registrovan u Nacionalnom… »
Devetogodišnja devojčica polaže prijemni ispit za upis na fakultet: Čudo u Francuskoj
Telegraf 07.06.2024
Kada sam čuo koliko ima godina, tražio sam da proverim informaciju jer sam bio veoma iznenađen, prokomentarisao je predstavnik francuskog Ministarstva prosvete. Devetogodišnja devojčica postala je jedan od više od 728.000 kandidata koji su se u… »
Vesti dana »

Potop favorita i otvoren put za Đokovića: Četvrtfinala Majamija koje je malo ko mogao da predvidi
Nova pre 25 minutajoš 39 povezanih

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 26 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 25 minutajoš 14 povezanih

Jedna osoba priznala krivicu za napad na studente FDU, dvoje u pregovorima sa tužilaštvom
RTV pre 51 minutajoš 15 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih