Povezane vesti
Suzana priznala: Brak sa Sašom liči na bajku, ali neke teške reči pamti zauvek
Svet & Skandal 08.06.2024
Suzana Jovanović i Saša Popović uživaju u ljubavi skoro tri decenije Nekadašnji direktor “Granda”, Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović svoju ljubav neguju gotovo tri decenije, a na odnosu prepunom poštovanja i kompromisa koji su izgradili… »
Suzanu Jovanović ponižavali zbog veze sa Sašom Popovićem: Govorili su da sam seljanka
Vesti online 08.06.2024
Suzana Jovanović i Saša Popović su već skoro tri decenije zajedno, ali taj početak im nije bio nimalo lak. Upoznali su se na snimanju njene pesme, ubrzo uplovili u vezu, a onda započeli i zajednički život. Međutim, Suzana ističe da je tada dobijala razne… »
"Ovako to rade gradski mačori": Glumac Saša Joksimović pokazao razne veštine u emisiji "Neka ti je slatko", voditeljka mu je…
Blic 08.06.2024
U novom vikend izdanju emisije "Neka ti je slatko" Tanja Anđelković i njena mama Ljilja ugostile su pevačicu Milicu Pavlović i glumca Sašu Joksimovića. Zašto je Tanja rekla da je glumac gradski mačor, kako se Saša i Milica snalaze u kuhinji saznajte u… »
Takmičari otkrili koje nepotrebne talente imaju, Biković se šokirao: Ne propustite još jednu zabavnu epizodu "Keš taksija"
Blic 07.06.2024
Voditelj Miloš Biković u novoj epizodi "Keš taksija" promenio je malo koncept emisije, te je postavljao pitanja takmičarima van onih predviđenih. Učesnici su odgovarali na pitanja u vezi sa nepotrebnim talentima. Kviz "Keš taksi" se emituje svakog petka… »
"Najgore mi je bilo što su pričali da sam seljanka": Suzana Jovanović o ponižavanjima koje je doživela kada je ušla u vezu sa…
Blic 07.06.2024
"Pričali su da nećemo ostati zajedno. Najgore mi je bilo što su pričali da sam seljanka koja je došla iz Ralje i kako sam ja uspela da smotam Sašu Popovića. U petak, 7. juna, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na… »
Vesti dana »

Crvena Zvezda - TSC: Derbi kola na Marakani! Poznati sastavi - debituju novajlije
Kurir pre 15 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana