Povezane vesti

Aleksi je "pukao film" jer mu nisu dozvolili da dedu smesti u dom: Kućna pomoćnica porodice Milojević o masakru u…

Aleksi je "pukao film" jer mu nisu dozvolili da dedu smesti u dom: Kućna pomoćnica porodice Milojević o masakru u…

Kurir 08.06.2024
Knjaževac je još uvek u šoku zbog poteza Alekse Milojevića (22) iz Knjaževca koji je u četvrtak popodne ubio oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miću (81) u porodičnoj kući u Knjaževcu. On je priznao zločin, a ceo jugoistok Srbije se… »
Kućna pomoćnica o masakru u Knjaževcu: Aleksi je "pukao film" jer mu nisu dali da stavi dedu u dom

Kućna pomoćnica o masakru u Knjaževcu: Aleksi je "pukao film" jer mu nisu dali da stavi dedu u dom

Mondo 08.06.2024
Kućna pomoćnica je govorila o zločinu u Knjaževcu. Kućna pomoćnica je govorila o zločinu u Knjaževcu. Knjaževac je još uvek u šoku zbog zločina koji je počinio Aleksa M. (22) iz Knjaževca koji je u četvrtak popodne ubio oca (60), babu (83)… »
"Brinuo se o njima, planirao da ih smesti u dom" Aleksa koji je ubio oca, babu i dedu žalio se komšijama na ovo: Hteo da se…

"Brinuo se o njima, planirao da ih smesti u dom" Aleksa koji je ubio oca, babu i dedu žalio se komšijama na ovo: Hteo da se…

Kurir 08.06.2024
"Skoro mi se požalio da ne može više da izdrži. Rekao je, došlo mi je iz ove kuće da se odselim, negde stan da nađem, privatno da stanujem. Ja više ovo ne mogu ni da gledam, ni da prinosim. Ali niko nije mogao ni da nasluti ovako nešto. Ljudi su… »
Aleksa je u Knjaževcu pobio oca, babu i dedu i to nije prva tragedija koja ih je zadesila: Pre samo godinu dana jedan član…

Aleksa je u Knjaževcu pobio oca, babu i dedu i to nije prva tragedija koja ih je zadesila: Pre samo godinu dana jedan član…

Nova 08.06.2024
Aleksa Milojević uhapšen je nakon što je u četvrtak popodne u svojoj porodičnoj kući ubio svog oca Predraga, dedu Miloša i babu Sarajevku. Najmlađi član porodice Milojević je potom mirno sačekao policiju sa komšijama. U razgovoru sa portal… »
"Mnogo se ljutio, aleksi je to sigurno dojadilo": Komšije u šoku posle masakra u Knjaževcu - Došlo mu u glavu!

"Mnogo se ljutio, aleksi je to sigurno dojadilo": Komšije u šoku posle masakra u Knjaževcu - Došlo mu u glavu!

Mondo 08.06.2024
Aleksa koji je ubio oca, babu i dedu žalio se komšijama na jednu stvar. Aleksa koji je ubio oca, babu i dedu žalio se komšijama na jednu stvar. "Skoro mi se požalio da ne može više da izdrži. Rekao je, došlo mi je iz ove kuće da se odselim… »
"Rekao mi je da je ubio oca, dedu: I babu..." Komšija koji je zatekao Aleksu nakon stravičnog zločina ispred kuće opisao…

"Rekao mi je da je ubio oca, dedu: I babu..." Komšija koji je zatekao Aleksu nakon stravičnog zločina ispred kuće opisao…

Blic 08.06.2024
Novica Milijić, komšija Alekse Milojevića (22), koji je osumnjičen za ubistvo oca P. M. (60), babe S. S. (83) i dede M. M. (81) u Knjaževcu, ispričao je za "Blic" šta se desilo posle trostrukog ubistva koje je potreslo Srbiju, sve do dolaska… »

Vesti dana »