Повезане вести
На дан кад је сахрањивала оца, умрла је и она: Две смрти у дому Дијане Јанковић
Стори 08.06.2024
Дијана Јанковић проживљава најтеже тренутке у свом животу. Певачица, позната по уметничком имену Диди Џеј, у размаку од неколико дана доживела је две породичне трагедије. Наиме, Дијана Јанковић прво је изгубила оца за којег је… »
"За мене су ово тешки дани!" Две смрти у дому Диди Џеј, певачица се повукла из јавности
Мондо 08.06.2024
Певачица Диди Џеј сахранила је оца, па и баку. Певачица Диди Џеј сахранила је оца, па и баку. Певачица Дијана Јанковић, познатија као Диди Џеј, проживљава тешке тренутке. За кратко време доживела је две трагедије које су је… »
Трагедија За трагедијом: Певачици Дијани Јанковић на дан кад је сахранила оца умрла и бака: "Ово су тешки дани"
Блиц 07.06.2024
Дијана Роквић (девојачко Јанковић), која се годинама уназад представља као Диди Џеј, доживела је две трагедије, једну за другом. Певачици је, на дан кад је сахранила оца, преминула и бака са мајчине стране, за коју је била… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана