Повезане вести
"Тада сам била без динара, носила сам позајмљену хаљину из бутика": Маја Николић о тешким тренуцима: "Директор школе ми је…
Блиц 08.06.2024
Маја Николић позната је као неко ко је увек без длаке на језику, а недавно је певачица открила непознате детаље из свог приватног живота. Маја је тада открила да је на почетку каријере позајмљивала хаљине за наступе. - Што се… »
"Без динара сам дошла, носила позајмљену хаљину из бутика": Маја Николић без устручавања о почетку каријере
Телеграф 08.06.2024
Он јој је много помогао. Маја Николић је на домаћој сцени више деценија, а сада се подсетила својих почетака. Певачица је поделила своје сећање на један од најзначајнијих догађаја током њене каријере, истичући да јој је једна… »
Вести дана »

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана