Povezane vesti
Mi – snaga naroda: Vučić godinama ne učestvuje u proslavi Dana RS, a to znači…
Pravda 08.06.2024
Pokret „Mi – Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović“ saopštio je danas, povodom Svesrpskog sabora „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“, da podržavaju jačanje veza Srbije i Republike Srpske, ali da na tom skupu neće učestvoavti. Dodali su da… »
Nestorović odgovorio da li podržava Svesrpski sabor i da li će u njemu učestvovati
Danas 08.06.2024
Pokret „Mi – Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović“ saopštio je danas, povodom Svesrpskog sabora „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“, da podržavaju jačanje veza Srbije i Republike Srpske, ali da na tom skupu neće učestvoavti. Dodali su da… »
Nestorović podržava svesrpski sabor, ali neće u njemu učestvovati
Novi magazin 08.06.2024
Pokret "Mi - Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović" saopštio je danas, povodom Svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska", da podržavaju jačanje veza Srbije i Republike Srpske, ali da na tom skupu neće učestvoavti. Dodali su da… »
Vesti dana »

Evo zašto bismo svi voleli da smo sad na Kopaoniku: Samo jedan dan ćemo "moći da dišemo"
Telegraf pre 19 minutajoš 46 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i ocene o ishodu pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 46 povezanih

Netanjahu jasan: Cilj Izraela je uklanjanje Hamasa i preuzimanje kontrole nad Pojasom Gaze
Večernje novosti pre 24 minutajoš 16 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 14 povezanih