Povezane vesti
„Bila sam na ivici smrti, a on me je varao“: Snežana Dakić o neverstvu bivšeg muža
Nova 08.06.2024
Voditeljka Snežana Dakić u jednom periodu bila je u žiži javnosti kada je u javnost dospela informacija da ju je partner varao u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme. Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je… »
Snežanu Dakić muž varao dok se borila za život! Voditeljka o neverstnu muža:"Bila sam na ivici smrti, prolazila kroz torturu!"…
Kurir 08.06.2024
Voditeljka Snežana Dakić u bila je u žiži javnosti kada se pojavila informacija da ju je partner varao u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme. Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara, ali i da se… »
Vesti dana »
UŽIVO Zborovi u Beogradskom maršu: Građani prešli više od polovine puta dugog 39 kilometara, stigli u Zemun
Danas pre 25 minutajoš 15 povezanih
Dogovor u Prištini prvi pozitivni signal za Srbe na KiM, ali može li se verovati Kurtiju
Sputnik pre 55 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Tramp tvrdi da je Iran poražen, Teheran preti odmazdom ako budu pogođeni njegovi objekti; Kac: Rat ulazi u odlučujuću fazu (FOTO)
Insajder pre 25 minutajoš 65 povezanih
Blagojević posle trijumfa: „Potreban nam je kontinuitet i dosta rada!“
Hot sport pre 5 minutajoš 37 povezanih
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 7 satijoš 28 povezanih