Povezane vesti
„Bila sam na ivici smrti, a on me je varao“: Snežana Dakić o neverstvu bivšeg muža
Nova 08.06.2024
Voditeljka Snežana Dakić u jednom periodu bila je u žiži javnosti kada je u javnost dospela informacija da ju je partner varao u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme. Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je… »
Snežanu Dakić muž varao dok se borila za život! Voditeljka o neverstnu muža:"Bila sam na ivici smrti, prolazila kroz torturu!"…
Kurir 08.06.2024
Voditeljka Snežana Dakić u bila je u žiži javnosti kada se pojavila informacija da ju je partner varao u periodu dok je ona imala velike zdravstvene probleme. Kako je Snežana svojevremeno otkrila, nikada nije imala osećaj da je partner vara, ali i da se… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju, rizikuju živote da bi pomogli ljudima. Ivanjica ponovo ima struju.
Dnevnik pre 1 satjoš 48 povezanih
U protekla 24 sata na srpskim prugama angažovano više od 800 radnika zbog snega
Sputnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 58 minutajoš 36 povezanih
„Arktički stražar“ na severu: Evropske zemlje spremaju odgovar na Trampove pretnje Grenlandu
Nova pre 32 minutajoš 23 povezane
Tramp pozvao Kubu da se dogovori s njim što pre, jer nafte za nju iz Venecuele više nema
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane