Повезане вести

Огласио се Ненад Пагонис: Оптужбе за породично насиље су лажне, не бих ни мрава згазио

Огласио се Ненад Пагонис: Оптужбе за породично насиље су лажне, не бих ни мрава згазио

Стори 08.06.2024
Вест да је бивши кик боксер Ненад Пагонис ухапшен због насиља у породици одјекнула је у медијима претходних дана. Под сумњом да је претукао бившу супругу Мају Брукнер и нанео јој тешке телесне повреде Пагонис је приведен у… »
"Мали искомплексирани смрад": Раста јавно извређао Ненада Пагониса након што га је жена оптужила за насиље у породици: Ево од…

"Мали искомплексирани смрад": Раста јавно извређао Ненада Пагониса након што га је жена оптужила за насиље у породици: Ево од…

Блиц 08.06.2024
Основни суд у Новом Саду одредио је кућни притвор у трајању до 30 дана боксеру Ненаду Пагонису због сумње да је починио кривично дело и извршио насиље у породици. То су за "Блиц" потврдили његови адвокати Горан Карадаревић и… »
"Ставио сам се на располагање надлежним органима": Огласио се боксер Ненад Пагонис након што га је бивша жена пријавила за…

"Ставио сам се на располагање надлежним органима": Огласио се боксер Ненад Пагонис након што га је бивша жена пријавила за…

Блиц 08.06.2024
Основни суд у Новом Саду одредио је кућни притвор у трајању до 30 дана боксеру Ненаду Пагонису због сумње да је починио кривично дело насилничко понашање. То су за "Блиц" потврдили његови адвокати Горан Карадаревић и Гвозден… »
"Свако ко ме познаје зна да мрава не бих згазио": Огласио се Ненад Пагонис због оптужби за породично насиље

"Свако ко ме познаје зна да мрава не бих згазио": Огласио се Ненад Пагонис због оптужби за породично насиље

Мондо 08.06.2024
Ненад Пагонис огласио се поводом опружби да је починио породично насиље. Ненад Пагонис огласио се поводом опружби да је починио породично насиље. Бивши кик боксер Ненад Пагонис огласио се данас поводом оптужби да је починио… »
Кик-боксер Пагонис изнео низ невероватног правдања после насиља над бившом женом, за које је осумњичен

Кик-боксер Пагонис изнео низ невероватног правдања после насиља над бившом женом, за које је осумњичен

Телеграф 08.06.2024
Саопштење Ненада Пагониса преносимо у целости. Ненад Пагонис, кик-боксер којег је бивша супруга М. Б. пријавила за насиље у породици огласио се на друштвеној мрежи фејсбук. Он је у својој изјави рекао да су оптужбе против њега… »

Вести дана »