Повезане вести
Ига Швјонтек убедљивом победом освојила четврту титулу на Ролан Гаросу
Инсајдер 08.06.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила је четврту титулу на Ролан Гаросу, трећу у низу, пошто је данас у финалу савладала Италијанку Јасмин Паолини резултатом 6:2, 6:1. Паолини је на старту меча направила брејк, а онда је… »
Ига Швјонтек након освајања Ролан Гароса: "Могла сам да испаднем још у другом колу, али..."
Телеграф 08.06.2024
Пољакиња оправдала улогу фаворита. Ига Швјонтек нова је шампионка Ролан Гароса. Пољакиња је без већих проблема савладала Јасмину Паолини са 2:0 (6:2, 6:1). Пољакиња, иначе прва играчица света, била је презадовољна након… »
Ига Швјонтек освојила Ролан Гарос
Радио 021 08.06.2024
Пољакиња Ига Швјонтек освојила је Ролан Гарос пошто је у финалу савладала Јасмин Паолини са 2:0 у сетовима. Пољакиња је победила у сетовима са 6:2 и 6:1. Дебитанткиња у гренд слем финалима прва је направила брејк, повела 2:1… »
Паолини после пораза у финалу РГ: "Било је ово 15 најбољих дана у мом животу..."
Телеграф 08.06.2024
"Веровали сте у мене" Пољакиња Ига Швјонтек победница је Ролан Гароса, пошто је у финалу врло лако и убедљиво резултатом 2:0 у сетовима (6:2, 6:1) савладала Јасмину Паолини. Италијанка је и после пораза била задовољна, а у… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 2 минутајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана