Повезане вести

Ига Швјонтек убедљивом победом освојила четврту титулу на Ролан Гаросу

Ига Швјонтек убедљивом победом освојила четврту титулу на Ролан Гаросу

Инсајдер 08.06.2024
Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила је четврту титулу на Ролан Гаросу, трећу у низу, пошто је данас у финалу савладала Италијанку Јасмин Паолини резултатом 6:2, 6:1. Паолини је на старту меча направила брејк, а онда је… »
Ига Швјонтек након освајања Ролан Гароса: "Могла сам да испаднем још у другом колу, али..."

Ига Швјонтек након освајања Ролан Гароса: "Могла сам да испаднем још у другом колу, али..."

Телеграф 08.06.2024
Пољакиња оправдала улогу фаворита. Ига Швјонтек нова је шампионка Ролан Гароса. Пољакиња је без већих проблема савладала Јасмину Паолини са 2:0 (6:2, 6:1). Пољакиња, иначе прва играчица света, била је презадовољна након… »
Ига Швјонтек освојила Ролан Гарос

Ига Швјонтек освојила Ролан Гарос

Радио 021 08.06.2024
Пољакиња Ига Швјонтек освојила је Ролан Гарос пошто је у финалу савладала Јасмин Паолини са 2:0 у сетовима. Пољакиња је победила у сетовима са 6:2 и 6:1. Дебитанткиња у гренд слем финалима прва је направила брејк, повела 2:1… »
Паолини после пораза у финалу РГ: "Било је ово 15 најбољих дана у мом животу..."

Паолини после пораза у финалу РГ: "Било је ово 15 најбољих дана у мом животу..."

Телеграф 08.06.2024
"Веровали сте у мене" Пољакиња Ига Швјонтек победница је Ролан Гароса, пошто је у финалу врло лако и убедљиво резултатом 2:0 у сетовима (6:2, 6:1) савладала Јасмину Паолини. Италијанка је и после пораза била задовољна, а у… »

Вести дана »