Povezane vesti
Srpski logoraš 20 godina posle tužbe dobio odštetu u Hrvatskoj
Politika 08.06.2024
Srbin iz Hrvatske dobio je, prema nepravosnažnoj presudi Opštinskog suda u Sisku, 20.650 evra odštete od Hrvatske za mučenje u logoru u Kerestincu 1991. godine, 20 godina nakon što je podneo tužbu. Đ.J. je uhapšen u novembru 1991. godini jer se, kako su… »
Srpski logoraš dobio odštetu u Hrvatskoj 20 godina posle tužbe: "Nisam mogao da ustanem od bolova u plućima"
Euronews 08.06.2024
Srbin iz Hrvatske dobio je, prema nepravosnažnoj presudi Opštinskog suda u Sisku, 20.650 evra odštete od Hrvatske za mučenje u logoru u Kerestincu 1991. godine, 20 godina nakon što je podneo tužbu. Đ.J. je uhapšen u novembru 1991. godini jer se, kako su… »
Srpski logoraš dve decenije posle tužbe dobio odštetu u Hrvatskoj
RTS 08.06.2024
Srbin iz Hrvatske dobio je, prema nepravosnažnoj presudi Opštinskog suda u Sisku, 20.650 evra odštete od Hrvatske za mučenje u logoru u Kerestincu 1991. godine, 20 godina nakon što je podneo tužbu. Đ. J. je uhapšen u novembru 1991. godini jer se, tvrdili… »
Srbin mučen na početku rata u Hrvatskoj pobedio na sudu: "Gazili su me, terali nas da pevamo ustaške pesme"
Telegraf 08.06.2024
"Tukli su me ljudi u uniformama s amblemima iz kojih se moglo zaključiti da su pripadnici ili Hrvatske vojske ili Hrvatske policije. Udarali su me po celom telu, gazili su po meni, tukli me drvenim palicama i rukavicama sa zakovicama, cipelama s okovima… »
Vesti dana »

Oblačno jutro, sunčan završetak radne nedelje Pred nama lep vikend
Dnevnik pre 14 minutajoš 12 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 4 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 4 minutajoš 1 povezana

Potraga za ubicom Čarlija Kirka: Identifikovana „osoba od interesa“
Vreme pre 4 minutajoš 7 povezanih