Повезане вести
Српски логораш 20 година после тужбе добио одштету у Хрватској
Политика 08.06.2024
Србин из Хрватске добио је, према неправоснажној пресуди Општинског суда у Сиску, 20.650 евра одштете од Хрватске за мучење у логору у Керестинцу 1991. године, 20 година након што је поднео тужбу. Ђ.Ј. је ухапшен у новембру… »
Српски логораш добио одштету у Хрватској 20 година после тужбе: "Нисам могао да устанем од болова у плућима"
Еуроневс 08.06.2024
Србин из Хрватске добио је, према неправоснажној пресуди Општинског суда у Сиску, 20.650 евра одштете од Хрватске за мучење у логору у Керестинцу 1991. године, 20 година након што је поднео тужбу. Ђ.Ј. је ухапшен у новембру… »
Српски логораш две деценије после тужбе добио одштету у Хрватској
РТС 08.06.2024
Србин из Хрватске добио је, према неправоснажној пресуди Општинског суда у Сиску, 20.650 евра одштете од Хрватске за мучење у логору у Керестинцу 1991. године, 20 година након што је поднео тужбу. Ђ. Ј. је ухапшен у новембру… »
Србин мучен на почетку рата у Хрватској победио на суду: "Газили су ме, терали нас да певамо усташке песме"
Телеграф 08.06.2024
"Тукли су ме људи у униформама с амблемима из којих се могло закључити да су припадници или Хрватске војске или Хрватске полиције. Ударали су ме по целом телу, газили су по мени, тукли ме дрвеним палицама и рукавицама са… »
Вести дана »
УЖИВО Колона аутомобила стигла у Орашац где се наставља сретењски протест
Данас пре 1 сатјош 7 повезаних
Дан државности у Србији: Без сусрета власти и студента на Сретење
BBC News пре 55 минутајош 32 повезане
Војвођански паори изашли на улице са тракторима у знак подршке произвођачима млека: Одржан двочасовни протест
Н1 Инфо пре 1 сатјош 30 повезаних
Упозорење РХМЗ-а: Снег ће повремено бити јаког интензитета што може отежати саобраћај
РТС пре 50 минутајош 38 повезаних