Povezane vesti
Sve češći toplotni talasi, moguće i superćelijske oluje: Šta možemo da očekujemo ovog leta?
Radio 021 08.06.2024
Ekstremni vremenski uslovi više nisu pojedinačni slučajevi, već neizbežne okolnosti koje se dešavaju svakog leta, kažu stručnjaci. Nekada su tokom cele sezone beležena do dva toplotna talasa, a danas možemo očekivati i do osam ekstremnih talasa ovog… »
Vremenski ekstremi nezaobilazni i ovog leta u Srbiji: Toplotni talasi sve češći, superćelijske oluje nova normlanost
Euronews 08.06.2024
Ekstremni vremenski uslovi više nisu pojedinačni slučajevi, već neizbežne okolnosti koje se dešavaju svakog leta, kažu stručnjaci. Nekada su tokom cele sezone beležena do dva toplotna talasa, a danas možemo očekivati i do osam ekstremnih talasa ovog… »
Vesti dana »

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana